Julia Vysotskayan reseptit kotiinkuljetuksella!

Julia Vysotskayan reseptit kotiinkuljetuksella!

Ystävät!
 
Edustamme sinua uusi projekti yritys "Me syömme taloja!"- palvelu ainesosien toimittamisesta reseptien kotiin Julia Vysotskaya.  
 
Julia Vysotskayan reseptit kotiinkuljetuksella!
 
Tilaus on helppoa - mene sivustolle edimdoma.ru, osiossa Kotipalvelu Valitse neljään reseptiin, jotka ovat tärkeitä tällä viikolla. Määritä, kuinka monta henkilöä valmistaa ruokia, saada kaikki valmistukseen tarvittavat ainesosat ja askel askeleelta ohjeet resepteihin!   
 
Jokainen neljästä annosta on kumppani yritys "Shefmarket" huolellisesti hajotettu kulinaarisiin hammasratkaisuihin, punnitaan, mitataan, lasketaan ja pakataan siististi. Nyt ostettujen ylimääräisten tuotteiden tai valikon monotoniasta ei ole ongelmia - tarjoamme sinulle 4 uutta reseptiä joka viikko!
 
Kaikkien ensimmäisen sarjan ostajille lahja Julia Vysotskaya ja HomeQween Oyj - kätevät ja hyödylliset lisävarusteet keittiölle! 
 
Huomio! Tilausten toimittaminen tapahtuu vain Moskovan ja Moskovan alueella. Lisätietoja toimitusehdoista löytyy täältä.
 
vilpittömästi,
edimdoma.ru joukkue
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (7 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 − 53 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: