Suosikki lihapullat: 10 reseptiä “Eat Homes”

Suosikki lihapullat: 10 reseptiä

Ehkä leikkeleitä voidaan turvallisesti kutsua yhtenä kotimaisimmista ja perheen ruuista! Juicy, herkullisia, pehmeitä leikkeleitä, joiden aromi tuntuu siltä tieltä kohti taloa ... Olemme valinneet 10 reseptiä lempiruokaleihisi ja kutsuvat sinut herkullisen kotitekoisen illallisen valmistamiseen! Bon appetit!

Julia Vysotskayan reseptin mukaisen sianlihan kera

Suosikki lihapullat: 10 reseptiä

Julia Vysotskaya myöntää, ettei hän ole lihaa syövä. "Rakastan peliä: puuvilla, viiriäinen, jänikset, helmikanat; Rakastan, kun maku on outoa, hieman makeuttavaa; Haluan enemmän juustoa kuin lihaa. Mutta tarhapohjainen sianliha on laulu, tämä yhdistelmä on fantastinen. Tee se, älä pidä siitä - kohtele joku, sinä olet kiitollinen. "

Kanafileet "Azhur"

Suosikki lihapullat: 10 reseptiä

Tekijä Ekaterina, joka jakaa resepti näille leikkeleille verkkosivuillamme, toteaa, että voi antaa mehukas lautasen! Ja maistella näitä leikkeleitä muistuttavat leikkeleitä Kiovassa.

Kalahana höyrytetty

Suosikki lihapullat: 10 reseptiä

Reseptin kirjoittaja Catherine myöntää, että hän rakastaa pareja keitettyjä ruokia, koska ne osoittautuvat uskomattoman mehukkaiksi ja kyllästetyiksi! Kokeile ja kokki kalajauhoja pari tätä reseptiä!

Turkista valmistetut lihapullat ja paistetut perunat

Suosikki lihapullat: 10 reseptiä

Näille lihapullille valmistetaan paprikaa, joka antaa valmistetun astian erityisen runsaan maun. Kirjoittajan Catherinen ansiosta tuntuu niin hieno resepti!

Linssi paistetaan hapankaalin kanssa

Suosikki lihapullat: 10 reseptiä

Sinua hämmästytään, mutta linssi paistit maistuu kuin lihaa! Tekijän reseptin mukaan Marina-leikkeet ovat erittäin herkkiä. Täydellisesti yhdistettynä hapankaaliin, runsaasti C-vitamiinia.

Kalafileet Balkanin tyyliin

Suosikki lihapullat: 10 reseptiä

Tämä resepti tuottaa herkullisia ja mehukkaita silputtuja hanoja. Nadezhdan reseptin kirjoittaja toteaa, että kaikki ei-luuton kala soveltuu tällaisiin leikkeleisiin. Paahdettu Nadezhdan kanssa italialaisilla yrtteillä ja pellavansiemenillä, mikä antaa erityisruokaa ja tyylikkään ilmeen lautaselle. Bon appetit!

Kananreput "Gremolata"

Suosikki lihapullat: 10 reseptiä

Gremolata on aromaattinen mauste, joka koostuu sitruunankuoresta, valkosipasta ja persilasta. Yritä valmistaa patties tällä reseptillä! Varoitamme heti, että asiakkaat voivat hakea lisäainetta! Kiitos kirjoittajalle Catherine saadaksesi tietää resepti.

Kotitekoiset leikatut karitsat Julia Vysotskajan reseptin mukaan

Suosikki lihapullat: 10 reseptiä

Julia Vysotskajan leikkeleiden resepti on erittäin mielenkiintoinen! Jauhamalla aurinkokuivattuja tomaatteja ja tuoreita ylhäältä. Valmis täyttö on hyvä säilyttää muutaman tunnin jääkaapissa, mutta tärkeintä on se, että sen pitäisi olla homogeeninen - yleinen maku koostumus tulee osoittautua.

Kalafileet "Kastanjat"

Suosikki lihapullat: 10 reseptiä

Victoria ehdottaa kalanpudotuskakkuja, jotka varmasti miellyttävät jopa lapsia: "Valitettavasti kaikki lapset eivät syö kaloja. Mutta me kaikki tiedämme, että tämä tuote on erittäin hyödyllinen ja erittäin tarpeellinen aikuisille ja lapsille. Siksi monet vanhemmat lähtevät kaikenlaisiin temppuja ruokkimaan lapsiaan kaloilla. Lautasen, jota ehdotan valmistautua sinulle, on houkutteleva sekä ulkoisesti että tyylikkäästi. Kaikki perheenjäsenet nauttivat ja arvostavat sitä. " Kokeile sitä, ja olemme varmoja, ettet kadu sitä!

Säkit ja rosmariini

Suosikki lihapullat: 10 reseptiä

Leikkuuterät voidaan tehdä myöhempää käyttöä varten! Joten esimerkiksi tekijämme Irina tulee: jotkut valmisruoat voidaan jäädyttää ja oikeaan aikaan kokata herkullinen lounas! Kokeile tuoksuvia patties rosmariinilla - kotitekoinen on tyytyväinen!

Lisää reseptejä, joissa on tarkat vaiheittaiset ohjeet ja kuvat, löytyy Reseptit-osasta. Ja miellyttävä ruokahalu sinulle!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

86 − 77 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: