Teknologia elämästä: mikä on planeettaa sekoittuva | instagramforpcfreedownload.com

Teknologia elämästä: mikä on planeettaa sekoittuva

Teknologia elämästä: mikä on planeettaa sekoittuva

Moderni kotirouva ilman kodinkoneita keittiössä - kuten ilman käsiä. Kaikenlaiset sekoittimet ja yhdistelmät ovat erityisen välttämättömiä koti- leivontaan. Mutta tänään ilmestyi uuden sukupolven kodintekniikoita, jotka eroavat siitä radikaalisti ja tuovat leivontaan uuteen tasoon. Tämä on KENWOOD-koneisto, jossa suuttimet planetaariseen sekoittumiseen.

Avaruusvoimat auttamaan

Teknologia elämästä: mikä on planeettaa sekoittuva

Mikä on planetaarinen sekoitus ja mistä tämä "kosminen" nimi tulee? Tähtitieteen koulukurssi auttaa vastaamaan tähän kysymykseen. Muista, miten aurinkokunta toimii. Kaikki sen planeetat pyörivät omalla akselillaan ja liikkuvat samalla auringon ympäri. Sama periaate pohjautuu KENWOOD-koneen planeettavaan sekoittumiseen. Suutin, joka on asennettu erityiseen pistorasiaan, pyörii akselin ympäri ja kuvaa samanaikaisesti kulhon sisäläpimitta ainesosien kanssa.

Planetary sekoituksella on useita kiistämätöntä etua verrattuna tavanomaisiin. Koska se tapahtuu automaattisessa tilassa, sinun ei tarvitse pitää laitetta tai seurata prosessia. Mutta mikä tärkeintä on - kun pyörii erikoistilassa, suutin herättää ainesosien sekoituksen astian pohjasta ja seinistä, jolloin saadaan täydellinen sekoitus. Saavuta tällaisia ​​vaikuttavia tuloksia käsi- sekoittimella on mahdotonta.

Pakkaus KENWOOD-konekoneella sisältää suuttimet planetaariseen sekoittumiseen. Universal K-muotoinen suutin on suunniteltu ihanteelliseen pannukakku-, keksi-, hiiva-, hiekka- ja vaniljakastikeihin. Suuttimen koukku vaimentaa pehmeää, joustavaa ja kestävää taikinaa. Se on välttämätöntä valmistukseen nyytit, nyytit, pastaa, kotitekoista leipää ja muita leivonnaisia. Kimmoisa metallipallo, joka muodostaa pallon, loistavasti vaalentaa painonmukaisia ​​ja uskomattoman pysyviä voiteita kermaa ja munanvalkuaista. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus. Loppujen lopuksi, monissa resepteissä proteiineja on kelattava yhteen suuntaan, muuten ne pudota jonkin ajan kuluttua.

Pääsuuttimiin voit lisäksi ostaa kaksi suutinta planetaariseen sekoittumiseen. Pehmeiden seosten suutin liukuu kevyesti kulhon reunoihin, kerää kaikki ainesosat sivuilta ja pohjasta viimeiseen pisaraan ja sekoittaa hämmästyttävän sileät voiteet. Ainutlaatuinen suuttimen suihkutus herkästi voittaa herkän moussen ja soufflé. Niiden kyllästäminen hapella mahdollistaa rehevän ja vahvan johdonmukaisuuden.

Lehmän juustoa lapsuudesta

Teknologia elämästä: mikä on planeettaa sekoittuva

Nyt ehdotamme suihkukoneiden testaamista planeettojen sekoittumista varten. Keittiön avustajan KENWOODin avulla suolavettävät juustokakut voidaan paistaa nopeammin kuin luulet.

Yhdistämme kulhoon 500 g jauhoja, 0,5 tl. hiiva, 250 ml maitoa, 6 rkl. l. kasviöljyä, 2 rkl. l. sokeria, kananmunaa ja suolaa. Aloitamme vaivata taikinaa. Jos teet tämän manuaalisesti, kestää vähintään 15 minuuttia. Suuttimen koukku lyhentää tätä aikaa 5 minuuttiin. Lisäksi vaivaavaan taikinan lisäksi ei tarvitse. Peitä se pyyhkeellä ja kuumenna puoli tuntia oikealle kulhoon.

Vaikka taikina kasvaa, me täytämme sen. Hiomme 500 g raejuustoa keltuainen ja 100 g sokeria. Nopeasti ja vaivattomasti K-muotoinen sekoitussuutin hoitaa sen. Juiciness, lisää 2 rkl. l. hapan kermaa ja herkkää tuoksua - sitruunan vaniljaa ja sitruunaruohoa. Haluttaessa voit laittaa vähän rusinoita. Valmis täytteet lähetetään jäädyttämään jääkaapissa.

On aika palata testiin. Jaamme sen 5-6 osaan, pudotamme paksuja kakkuja ja viinilasin pohjasta pyöreät sisennykset keskelle. Täytä ne juustomassalla, rasvaa keltuaisella ja laita se leivinpaperiin pergamenttipaperilla. Me leivotamme juustokakut 25 minuuttia uunissa 180 ° C: ssa. Tällainen hoito jopa jäähdytetyllä tavalla on todellinen herkku.

Omenat makealla sulkahousulla

Teknologia elämästä: mikä on planeettaa sekoittuva

Charlotte on herkullisempi ilmapiirakka keksitikasta. Muista: sitä parempi on ravistella, sitä upeampi ja maukas se leivotaan.

Jaamme 5 munaa oroihin ja keltuaisiin. Keltarahat jauhettiin 100 gramman sokerilla paksuisessa kevytmassassa. Vatkaa viikset tukeviksi lumi-valkoisiksi piikkeiksi, vähitellen kaada 100 grammaa sokeria. Näitä tehtäviä pelataan pelaamalla KENWOOD-keittiökonetta, jossa on viilto kiertämiseen. Korallin pallomaisen muodon ja harkittun rakenteen ansiosta massa on syvästi kyllästynyt hapella. Tämän seurauksena proteiinipitoisuudet saadaan ilmalla ja stabiilina. Yhdistämme keltuaiset ja proteiinit, kaadetaan 170 g jauhoja, samalla kun jatkamme. K-muotoinen suutin sulkee huolellisesti kaikki ainesosat seinistä ja koukistaa silkkisen taikinan.

Omenan klassisessa reseptissä käytetään omenoita. Sokerikeksi soveltuu parhaiten kiinteisiin lajikkeisiin, joissa on hapan. Leikkaa 1 kg omenakuutioita, ripottele sitruunamehulla, ripottele sokerilla ja kanelilla. Voit tehdä tämän käyttämällä KENWOOD-keittiökoneen kuivausuutinta. Vaikka se ei kuulu planetaarisen sekoittimen suuttimiin, on mahdotonta kertoa siitä, koska sen avulla voimme murskata hedelmää kauniisti ja täysin tasaisesti muutamassa sekunnissa. Leivontaan tarkoitettu muotti ruiskutetaan öljyllä, ruiskutetaan mangosta ja täytetään puolet taikinan kanssa. Seuraavaksi levitä omenat ja sulje testin toinen puoli. Laita kaava uuniin 180 ° C: ssa 45 minuuttia. Kultainen charlotte, jossa on ihana omena-aromi, on ihastuttava tila perheen teetä juomiseen.

Suklaa haaveilee todellisuudessa

Teknologia elämästä: mikä on planeettaa sekoittuva

Suklaakakkake on ilo makeutusaineelle. Tämä jälkiruoka voidaan valmistaa tavallisista tuotteista, jotka ovat aina käsillä. Keittiökoneen KENWOOD avulla se tulee uskomattoman hienostuneeksi.

Yhdistämme kulhoon 100 g pehmennettyä voita ja 150 g sulatettua tummaa suklaata, viettelin heidät rehevään massaan. Pehmeiden seosten suuttimella se muuttuu heti herkemmäksi ja ilmavaksi. Jatkanen voittamaan, tuomme kaakaovoita 2 munaa. Seuraavaksi seulotaan 170 g jauhoja suolalla ja 0,5 tl. leivinjauhe. Suulake seulontaan ja pyyhkimiseen helpottaa jauhot pienimmistä vieraista hiukkasista ja kyllästetään hapella. Tämä on viettelevän ylellisen leivonnan salaisuus.

Nyt yhdistämme kuiva ja nestemäiset emäkset keittiökoneen kuppiin, kaada 50 ml maitoa ja vaivaa taikina. Suuttimen koukku selviytyy tästä moitteettomasti säästäen arvokkaita minuutteja ja voimia. Sinä puolet täytät korkitasotestit ja lähetät uuniin 180 ° C: ssa 15-20 minuuttia.

Ja me tällä hetkellä valmistamme kerma. Ravista vispilä 200 ml kermajuustoa ja 100 g jauhettua sokeria. Vaihda corolla sitten suuttimeen pehmeitä seoksia varten ja vähitellen lisää 200 g kermajuustoa. Silikoni-reunoilla varustettu suutin tekee kermasta täysin sileän ja samalla tuo upean tasaisuuden vakaan. Me täytämme sen makeispussilla ja koristelemme valmiita korkkeja lumivalkoisilla "korkkeilla". Koristele tuoreilla vadelmilla, ja suosikki makeisi ovat iloisia.

KENWOOD-keittiökoneen mahdollisuudet planetaarisella sekoituksella varustetuilla suuttimilla ovat rajoittamattomia. Sen avulla voit oppia valmistamaan moitteetonta taikinaa ja hämmästyttäviä voiteita kaikkiin kotiruokiin. Ja kaikkein oudokkaimmat ja herkimmät jälkiruoat poikkeavat aina kunnioituksesta. Kerran ja uudelleen yllätte sukulaisia ​​ja ystäviä hämmästyttäviä herkkuja jokaiseen makuun, kuten parhaissa makeismaailmassa.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 59 = 65

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: