ДЕСЕТ СТИЛНИ ВЪПРОСИ. Май, 2007 г.

ДЕСЕТ СТИЛНИ ВЪПРОСИ. Май, 2007 г.

Cкомедия на Андрей Кончаловски със значително име "Gloss" ще бъде пусната в кутията. съпругата на режисьора, популярната актриса и телевизионна водеща Юлия Висоцки, играе основна роля в провинциално, който беше дошъл в Москва с една мечта - да получите на корицата на лъскаво списание. За повечето от героите на филма дрехите са предмет на този култ. Какво мисли Джулия за модата и модата?

1. КАКВО Е ВАЖНО ЗА ВАШИТЕ ОБЛЕКЛА?

Разбира се, като всяка жена ми харесват нови неща, аз съм доволна от красивите неща, които се появиха в гардероба, но изобщо не съм чиновник. Може би защото семейството ми живееше скромно и често носех дрехите на майка ми, а сестра ми носеше моя. И когато тръгнах да учи в института, майка ми излетяла сама и дори си давала обувки, които били два пъти по-малки. Но бях спокоен за това. И сега се чувствам спокоен за дрехите. Имам приятели, които не намират подходящия размер на рокля, която харесват, могат да отидат в Ню Йорк в търсене. Има гаджета, които разбират в унисон с дрехите, знаят къде и какво да купят, когато ще има продажби. За мен купуването на дрехи е по-скоро ритуал. Това е като чаша шампанско, преди да започнете да готвите.

По-често, отколкото не, в моя гардероб има два или три дрехи - дънки, поли, сака, - нося почти без да се маха. Тогава нещо се случва с мен или с мен - но те вече не седят. И аз съм много щастлив да отида да намеря себе си други панталони или друга пола.

2. ВАШЕТО СПОСОБНОСТ КЪМ МАРКИТЕ

За да модифицирам марки, принадлежа и без фанатизъм. Ако отида на някакво тържествено събитие или на Болшой театър, това не означава, че със сигурност ще нося костюм от Диор. Вярвам, че времето за елитизъм в дрехите е свършило. В същото Dior са много добра колекция, и това се случва, че той е "нит" ... От друга страна, не е марката, като Chanel, спечелила абсолютно уважение поради безупречното качество на материалите и перфектна кройка.

Искрено казано, не видях нищо от непознати дизайнери, които струваха три копейки и в същото време седеше изумен.

3. Облечете се до изхода

Рядко излизам в "светлината". Следователно, екипажът не е достатъчен. Опитвам някаква луксозна рокля и съпругът ми ми казва: "Юлечка, добре, къде е тази рокля?" Само за фестивала. Ако "на фестивала", тогава, по едно време. Западните звезди, които по принцип могат да си позволят да купят всичко, обикновено вземат рокли под наем. Това е глупаво да купувате, знаейки, че няма да можете да го носите за втори път. На последния фестивал във Венеция имах няколко тоалети, които ми даде Диор. Исках да ги купя и приятелите ми ми казаха - "Трябва да купя!" Но тогава си помислих - но за какво? За памет? Емоциите от картината, показани във Венеция, бяха много по-ценни и смислени за мен, отколкото всички тези рокли, събрани заедно.

4. ПРАВИЛА ЗА ТЪРГОВИЯТА

Всичко се придобива спонтанно. Отиваме в Париж, имаме два часа, отидохме в два магазина и намерихме брилянтна рокля. Видях, се влюбих, а съпругът ми поставя на щанда втората точно същата, с различен цвят, и казва: "Ние също приемаме това". И това е всичко. За мен пазаруването свърши, нямам нужда от повече.

Но понякога същото се случва, нещо ще се свърже ... Това беше 31 декември 2005 година. Ние празнувахме Нова година у дома, а преди това от Рим донесох кадифена пола. Когато си купих, знаех, че нямам подходящ "връх", но си мислех, че е добре, ще го купя! И защо ми се стори, че трябва да срещна Нова година в тази пола? Не знам. Но на 31 декември реших да пазарувам. Четири часа следобед пътищата са безплатни, до Нова година съм настроен, настроението е изпълнено с бръмча ... Но магазините бяха абсолютно празни! Всеки смееше! Изглежда, дори колекцията пролет-лято. Бях в шок. В резултат на това отидох на "Подиум", че на Нови Арбат, и най-накрая, видях сако, които отговарят на тона на полата ми. Отложих я и след това видях роклята ... Цветът беше необичаен, "изсъхна роза" или "мръсен корал". Вземам роклята, момичето ме нарича размера и разбирам, че вероятно няма да е достатъчно. Но, мисля, че ще опитам, ще го измеря. Момичето дава роклята и ме гледа презрително. Влизам в тоалетната и роклята с висока яка, а бутоните завършват на свещеника. Обръщам се, отварям завесата и казвам на момичето: "Можете ли да ми помогнете да цип?". Момичето, много, много бавно, се приближава, отдръпва завесата и плете зъби: "Никога няма да дойде при теб!"

Не съм сложно за дълго време по тема, която ще ме сближи и това няма да се сравни. Знаеш ли, ако имаше някой, който обича нещо, което не се вписва. Аз не съм разстроен, но объркан, сякаш съм на 17 или 18 години, и ме гледаш, сякаш уверени, че чантата ми няма пари. Оставих магазина, купих само блуза. Но ... На първия ден полетяхме рано сутринта с децата до Мавриций. На летището нашият режисьор ни изпусна и му казах: "Купете ми роклята". В края на краищата, аз го купих!

Имаше още един случай. Купих рокля от Барбара Буй в Париж. И той бил привлечен от красивия колан, който продавачът не искал да продава. Каза, че е отложено, че не е бил продаден ... Е, по някакъв начин. Вече се успокоих, купих рокля, се прибрах вкъщи и изведнъж видях колан в чантата си! Продавачът ми го каза, без да каже нищо или да вземе пари от мен. Коланът беше скъп. Бях толкова разстроен, че не ми вземат парите в същото време аз бях толкова доволен от този пояс, аз суеверно Помислих си: "Аз го губи." И точно - в една година го загубих! Така че сега търся същото.

5. Вие ли сте треньор?

Обичам да продавам. Те дават усещане за лов - да намерят нещо "нещо" за малко пари. Когато можете да си позволите нещо, това е погрешно състояние. Това е същото като при диетите. Ограниченията не са нужни, за да бъдат кльощави и наподобяващи херинга или закачалка, а след това да получите повече удоволствие от храната.

При нас се смята за неприлично да се говори - "за мен това е скъпо". Винаги шокирам продавачи, когато казвам това. Но аз се печелят от труда си, така че не искат да плащат за чифт обувки хиляда долара, знаейки, че една и съща двойка в продажба в Ню Йорк може да бъде закупен за $ 250, и това няма да е последната цена.

От друга страна, има неща, които са скъпи, но знам, че това е шедьовър. И аз, без колебание и без да броим, купувам. Но съпругът ми ме научи това. Това са, знаете ... маниерите на един аристократ.

6. КОЙ ЩЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗВАН "ЧОВЕК НА СТИЛ"?

Не исках да кажа това, но може би най-важният "мъж на стил" за мен е съпругът ми. Как може да носи нещата! Разбира се, какво да носите също е важно. Но трябва да сте в състояние да носите неща, така че никой в ​​главата ви не е трябвало да мисли за това коя марка си яке или обувки.

7. ХАРАКТЕРИСТИКИ И ЧАНТИ

Имам няколко сандала и обувки с високи токчета, които не можете да стигнете далеч. Но ми харесват обувки, в които мога да вървя десет километра през града, но все още не се чувствам уморена и дори да не търкам краката си. Такива обувки са трудни за намиране, но когато намеря, тогава ... на цената няма да издържам.

От чантите теоретично ми харесва Биркин. Но вероятно не бях узрял преди това. От друга страна, не ми харесва, когато веднага видите каква марка е. Оказва се, че добре известната марка е статут, достъпен за много хора. И искам един изключителен.

Преди няколко години имах чанта от Balenciaga, след което никой не знаеше за тази марка. Сега всеки го носи. Но аз все още нося моя стар Balenciaga, защото го обичам. Обикновено чантите трябва да бъдат обичани. И, разбира се, удобно.

8. ДРУГИ ОРЪЖИЯ

Имам двадесет различни духа на рафта, но любимите ми хора имат странно име "Тундра". Къде да купя, няма да кажа. Това е някакъв намек за пачули. Но само намек. Този аромат не се разпада на неговите съставки. Много хора ме питат за този мирис. Дори непознати на улицата. И мисля, че това е миризмата ми.

9. ПРЕДПОЧИТАНИ ОРНЕНИЯ И АКСЕСОАРИ

Обичам златото, счупено такова, тежко, византийско. Струва ми се, че това е повече за мен. За диаманти и други камъни е безразличен. Диамантът е студен камък. Струва ми се, че той е по-подходящ за студените красавици. Не се отнасям към Снежната кралица. Но ако любимият ми ми даде диамант, вероятно ще кажа, че нищо не е по-красиво в света.

Всеки от моите орнаменти има собствена история. За мен най-важното е кой ми даде тази украса и какво е за мен.

Имам например сребърна верига с висулка под формата на звезда на Давид. Представена ми тази украса на изложбата в музея "Метрополитън" е една велика гръцка актриса. Носех този подарък, без да го свалям от две години. Сега се успокоих, но го държа, а за мен няма нищо по-скъпо.

Има много скъпо за мен костюм бижута на майка на съпруга ми. Това е просто костюм бижута, това е направено като стари необработени диаманти. За мен няма значение, че те не са блестящи и че те не са истински. Много по-важно, те носят информация за тази красива жена, която ги носи.

От аксесоари, обичам шапки, които никога не нося! Съпругът ми вече отказва да ми купи шапки. Той каза: "Джу, ще купим следващата шапка, когато видя, че най-малко три пъти сте поставили някоя от онези, които вече имате." Шапката в Москва е иск. Вероятно затова не ги нося. Аз го нося в Париж, в Лондон. Обичам коланите. Шалове са много. Всички те са страхотни! Шалове никога не купувам за нищо. Мога да изразходвам много пари, но трябва да е нещо уникално.

10. ВАШИЯТ КРАСОТА РЕЦЕПТА

Това е абсолютно всичко - бани и масажи. Ако има средства, сила, време, защо не? Ако няма нито едно, нито друго, нито трето, най-важното е да не се отказваме. Ако няма нито силата, нито парите за банята, трябва да вземете добър душ или вана. Това ми помага много. Ако няма време за бягане, предпочитам да не ям. За мен физическите упражнения са необходими. Понякога трябва да се дърпате до ушите. Но без него се чувствам болен.

Говори за съня, започнах да разбирам само сега. Вероятно дойде прагът, когато не можеш да танцуваш до 5 сутринта. Сега трябва да спя, в противен случай изглеждам зле.

Аз не седя на диета, но аз следя какво ям. Периодично се ограничавам до продукти, които ми харесват - не ям сладолед, ролки, хляб, не пия шампанско. И вземам огромен куп витамини. Вярвам, че в днешния живот като цяло без тях е невъзможно. Ако има някаква възможност да помогнете на тялото, то определено трябва да се подкрепяте!

Регистрира Елена Денисова

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: