Новият проект на “Юлия Висоцкая” за кухненско обзавеждане “Ние хапваме домове!”

Новият проект на

Новият проект на Юлия Висоцкая - Работилница за кухненски мебели "Яжте домове!"

"Кухня - това е основното място в къщата, където на масата ще се цялото семейство, където да се създаде кулинарни чудеса и традиции са запазени."

Юлия Висоцкая

Представете си, че имате възможност да направите кухнята на вашите мечти. Къде да започна? Джулия Висоцки заяви, че най-важното нещо - да се организира пространството, така че да се чувствате комфортно и всичко е на една ръка разстояние! Разумен оформление включва определяне места за домакински уреди, прибори и съоръжения на други кухненски прибори за съхранение и, разбира се, местоположението на всички работни повърхности и маса за хранене. Как да вземем всичко под внимание и да забравим нищо? Време е да се обърнете към професионалистите! Работилница за кухненски мебели "Ние ядем къщи!" - това са съвременни, практични и красиви кухни! Качествени Candy домакински уреди, разработена в сътрудничество с Джулия Висоцки, специално внимание към всеки детайл, индивидуален подход, възможността за създаване на изключителен проект, разумни цени - и вашата мечта кухнята е готов!

Новият проект на            Новият проект на
Новият проект на

Семинари на кухненски мебели "яде у дома си!" Е отворена в много руски градове: Воронеж, Балашиха, Borisoglebsk, Саратов, Новгород, Краснодар, Владимир, Красноярск, и много други. Пълният списък, който можете да видите на сайта.

Създайте просто мечта кухня - заедно с кухненската мебелна работилница "Eat Homes!".

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

27 − = 19

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: