Yulia Vysotskaya’s nye projekt Køkkenmøbelværksted “Vi spiser hjem!”

Yulia Vysotskaya's nye projekt Køkkenmøbelværksted

Yulia Vysotskaya's nye projekt - Køkkenmøbelværksted "Spis boliger!"

"Køkkenet er det vigtigste sted i huset, hvor hele familien samles ved bordet, hvor kulinariske mirakler skabes og traditioner bevares."

Julia Vysotskaya

Forestil dig at du har mulighed for at lave køkkenet i dine drømme. Hvor begynder jeg? Julia Vysotskaya mener, at det vigtigste er at organisere rummet, så du føler dig komfortabel og alt var til stede! Rimelig planlægning omfatter definitionen af ​​steder til husholdningsapparater, steder til opbevaring af redskaber og andre køkkenredskaber og selvfølgelig placeringen af ​​alle arbejdsområder og et spisebord. Hvordan man tager alt i betragtning og glemmer ingenting? Det er på tide at vende sig til fagfolk! Værkstedet for køkkenmøbler "Vi spiser huse!" - Det er moderne, praktiske og smukke køkkener! Kvalitet husholdningsapparater Candy, udviklet sammen med Julia Vysotskaya, særlig opmærksomhed på detaljer, individuel tilgang, muligheden for at skabe et eksklusivt projekt, demokratiske priser - og drømmekøkkenet er klar!

Yulia Vysotskaya's nye projekt Køkkenmøbelværksted            Yulia Vysotskaya's nye projekt Køkkenmøbelværksted
Yulia Vysotskaya's nye projekt Køkkenmøbelværksted

Workshops af køkkenmøbler "Vi spiser huse!" Har allerede åbnet i mange byer i Rusland: Voronezh, Balashikha, Borisoglebsk, Saratov, Veliky Novgorod, Krasnodar, Vladimir, Krasnoyarsk og mange andre. Den fulde liste, du kan se på hjemmesiden.

Opret et drømmekøkken simpelthen - sammen med køkkenmøbelværket "Spis boliger!".

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 45 = 46

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: