Majoneesia. Hyödyt ja haitat. | instagramforpcfreedownload.com

Majoneesia. Hyödyt ja haitat.

Kaikki päivän iloinen aika! Joka on päättänyt luoda post omistettu "nyamka" hyödyllisyytensä tai haitallisuus.

Mikä on "majoneesi"? Mayonez- tämä kylmä kastike perustuu munankeltuainen, kasviöljyt (mieluiten oliiviöljy), etikka ja / tai sitruunan mehu, mausteita, sokeria, suolaa, sinappia ja joskus. Tämä on klassinen perinteinen majoneesi.

Miksi painotan sanaa KYLMÄ, Kyllä, koska sitä alun perin ajateltiin kylmänä kastikkeena ja se on epäkäytännöllistä (ja monesti yksinkertaisesti haitallista) lämpökäsitellä. Selitän, miksi: majoneesi on luonnostaan ​​emulsio, joka kuumentuessaan hajoaa komponentteihin.

leivonnassa lihaa majoneesia (esim mitään Ranskan ruokalaji, koska ranskalaiset ampunut tietäen ainekset ja valmistustapa - "liha ranskaksi" -Yksi suosituimmista ja herkullisia ruokia, kuten monet uskovat) - majoneesia putoaa sostavlyayuschie- muodostettu ruma valkoisia hiutaleita., julkaissut öljy ja lisätään rasvassa liha, ja kaikki kehittyneet prochemu- etikka läpäisee lihan mikä on vähemmän pehmeä, vaan kova.

Miksi paahtamalla lihaa majoneesia (sekä marinointi, kuten kebab majoneesi ja muita tapoja käyttää tätä kastiketta lämpimiä ruokia) oli, on, ja luulen on suosittu? Olemme jo maininneet siitä ilmeisestä herkkuja liha, paistettu majoneesia. Miksi näennäinen? Koska majoneesi on kyky kyllästää liha mehukas ja ruokalaji on saatu, mutta todellinen lihasmehusteen lihasta sellaisissa leivonnassa ulos ja tilalle majoneesi kemiallisten komponenttien (kuten etikkaa kirjoitettu yllä).
 

Ja jos teet leipää "shop" majoneesia, niin ei ole haittaa saada satuttaa. Säilöntäaineet, sakeuttamisaineet ja kaikenlaiset muut E-muodot aiheuttavat syöpää !!!!!

On syytä muistaa, että majoneesi on erittäin kalorimääräinen tuote, ja lisäksi se aiheuttaa suuremman halun syödä. Tämän seurauksena, mitä enemmän käytät majoneesia, sitä useammin sinulla on halu "syödä vähän". 

Ja niille, jotka haluavat rapean kuoren, niin tämä voidaan saavuttaa levittämällä lihaa (siipikarjaa) kermalla, smetalla, hunajaa sinappiin

Ymmärrän varmasti monia, "missä zhirnenko siellä maukasta", mutta ajattelemme terveydestämme ja sukulaisistamme ja lapsistamme.

Käytä tätä kastiketta kohtuullisessa määrin ja yksinään kylmissä astioissa. Ja kaikkein vaarattomimpi on korkean kalori-majoneesi luonnollisilla ainesosilla. Cook kotitekoisia. 

En suosittele leivontaan majoneesia!

Ja mitä mieltä olette tästä asiasta, rakkaat kulinaariset asiantuntijat? :) 

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (3 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 2 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: