Yulia Vysotskajan uusi projekti Keittiökalusteiden Workshop "Olemme Eating Homes!" | instagramforpcfreedownload.com

Yulia Vysotskajan uusi projekti Keittiökalusteiden Workshop “Olemme Eating Homes!”

Yulia Vysotskajan uusi projekti Keittiökalusteiden Workshop

Yulia Vysotskajan uusi projekti - Keittiökalusteiden työpaja "Syö kotit!"

"Keittiö on tärkein paikka talossa, jossa koko perhe kokoontuu pöydälle, jossa kulinaariset ihmeet luodaan ja perinteitä säilytetään."

Julia Vysotskaya

Kuvittele, että sinulla on mahdollisuus tehdä unelmiesi keittiö. Mistä aloitan? Julia Vysotskaya uskoo, että tärkeintä on järjestää tila niin, että tunnet olosi mukavaksi ja kaikki oli lähellä! Kohtuullinen suunnittelu sisältää kodinkoneiden paikan määrittämisen, ruokailuvälineiden ja muiden keittiövälineiden säilytyspaikat sekä tietysti kaikkien työpintojen ja ruokapöydän paikan. Kuinka kaikki ottaa huomioon ja unohtaa mitään? On aika kääntyä ammattilaisille! Keittiökalusteiden työpaja "Me syömme taloja!" - nämä ovat moderneja, käytännöllisiä ja kauniita keittiöitä! Laadukkaat kodinkoneet Candy, kehitetty yhdessä Julia Vysotskayan kanssa, erityistä huomiota yksityiskohtiin, yksilölliseen lähestymistapaan, mahdollisuuteen luoda eksklusiivinen projekti, demokraattiset hinnat - ja unelmiesi keittiö on valmis!

Yulia Vysotskajan uusi projekti Keittiökalusteiden Workshop             Yulia Vysotskajan uusi projekti Keittiökalusteiden Workshop
Yulia Vysotskajan uusi projekti Keittiökalusteiden Workshop

Keittiökalusteiden työpajat "Me syömme taloja!" On jo avattu monissa Venäjän kaupungeissa: Voronezh, Balashikha, Borisoglebsk, Saratov, Veliky Novgorod, Krasnodar, Vladimir, Krasnoyarsk ja monet muut. Täydellinen luettelo näet sivustossa.

Luo unelmakone yksinkertaisesti - yhdessä keittiökalusteiden Workshopin kanssa "Eat Homes!".

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

29 − 22 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: