And: madlavningsregler

Secrets of cooking ducks

Velsmagende og enkle opskrifter til tilberedning af duck (stegt, stuvet eller bagt) findes i alle kulinariske traditioner i verden. Hvert land har sine egne karakteristika og regler for madlavning ænder som helhed, men især udmærkede sig i den kinesiske: den berømte Peking duck gnides med honning og server med saftige løg, grøn sauce og mandarin pandekager, anses det for den bedste måde at lave mad ænder til jul og New år.  

Vælg en god and

Butikken ænder er kendetegnet ved mere ømt kød og ligner en kylling

Det er ikke så nemt at finde en passende and for et festligt bord, da en kvalitetsfugl, godt fodret, tør, blød, glat, glat og lugtfri ikke er almindelig. Samtidig skal hun have et fast bryst, skinnende hud, ømme vævede fødder og rig rødt kød i en sektion. Overvej at du var heldig, hvis du formåede at finde en to måneder gammel ande, der vejer 2-2,5 kg.

Det er interessant, at butikken duck er mere delikat kød og smager som en kylling, og landsbyens and anses for at være fedtet.

Grundlæggende om korrekt tilberedning af ænderetter i ovnen

Duck kan bages hele kroppe, kok skiver eller med fyld, men anses for at være de mest lækre duck ruller, en række variationer, der tillader at opnå hver gang en ny skål. De mest populære fyldninger at forberede udstoppet duck - sur-søde æbler, sauerkraut, syltede tranebær, kogte kartofler, ris eller boghvede med svampe og grøntsager, pasta, bælgfrugter, frugt, tørrede frugter og nødder.

Før du forbereder anden derhjemme, er det nødvendigt at vaske det godt, tørre det, tør det, salt det, gnid det med salt, krydderier, hvidløg udenfor og indeni, og fyld det derefter med to tredjedele påfyldning. Derefter er det nødvendigt at sy kanterne med en tråd, dække ænder med vegetabilsk olie og send den til ovnen i en kammusling eller på en bakke med høj sideside.

Det vigtigste ved madlavning af en bagt ænder er at opnå blødhed, saft og rige smag. For at gøre dette skal du beregne den nøjagtige tilberedningstid for anden i ovnen, idet du tager 45 minutter pr. Kilo andekød fra det tidspunkt, hvor ovnen er helt opvarmet. Husk at inkludere 25 minutter til brudgræsning.

Til tilberedning af andedele i ovnen tager op til 90 minutter - alt afhænger af stykkets størrelse og kødets originale blødhed. Det færdige fjerkræ serveres med forskellige sidevarme med krydrede saucer, grønne, sure snacks og tørrødvin.

Duck and game: madlavning opskrifter og deres forskelle

And: madlavningsregler

Fremstilling af Peking and er forskellige fra de traditionelle opskrifter, slagtekrop hæld kogende vand, derefter gnedet med hvidløg og krydderier, skubbet på krukken og placeret i et køleskab i 12 timer i en dyb skål, på grund af fuglen vil skille sig ud saft. Fremstilling Peking duck er normalt ikke meget kompleks, eftersom den er bagt i folie i en time, og derefter smurte med en blanding af ingefær, sesamolie, sojasovs og peber i en halv time og igen går ind i ovnen. Temperaturen i madlavning i ovnen i første fase bør indstilles til 200 ° C, og i anden fase - ved 250 ° C. Efter madlavning smøres anden med honningssauce og serveres på bordet.

Forberedelse af en stew and, skæres i stykker, indebærer foreløbig stegning af kød med løg og grøntsager. I forbindelse med stegning producerer fjerkræet saft, hvor ænderne stuves i en time med den periodiske tilsætning af vand eller vin. Hvis det ønskes, kan du supplere fadet med grøntsager, svampe og tørrede frugter.

Madlavning duck i en gryde begynder med marinering - slagtekroppen gnides med salt, peber og overtrukket med mayonnaise, og en halv time senere skåret i portioner fugl stegt på begge sider i en varm stegepande, og derefter fyldt med vand og slukkes indtil kogt med krydderier og grøntsager. Hele anden er kogt på samme måde.

Forberedelse af en and i en ærme eller folie går i overensstemmelse med det sædvanlige scenario med en forskel - ænden sættes i en ærme eller indpakket i folie og sendes derefter til ovnen. Kød kan bruges sammen med kartofler og andre grøntsager, og slagtekroppen smøres med en blanding af honning, smør og hvidløg. I folie bages ænken normalt i en time og i ærmet - 90-100 minutter med en bagetemperatur på 180 ° C.

Måder at forberede vilde ænder er lidt anderledes end traditionelle opskrifter til madlavning af fjerkræ. Faktum er, at spillet kød er hårdt, så det tager mere tid at bage eller slukke. Det er bedst at tilberede den vilde and med stykker, så den er godt bagt, men spillet har en funktion - kødet ser ikke ud til at være stegt, selvom en ænder faktisk kan være klar. Spicy smag af spil kan understreges med rødder og urter, og fra den specifikke duft af fisk, der er karakteristisk for en vild and, kan du slippe af ved at plukke det i krydderier.

Et par flere hemmeligheder af madlavning ænder

  • Før du bakker ænken, skal du ikke glemme at afskære røven for at redde fadet fra den ubehagelige lugt.
  • For at producere saftigt kød er det bedre at bruge saftige frugter og bær som fyld - æbler, appelsiner, svesker, tranebær og tranebær.
  • Hvis du forbereder en and i en folie eller en ærme, skal du ikke glemme at tage dem ud 20 minutter før parat er parat til at brune.
  • Fjern jægeren regelmæssigt fra ovnen og vand den med fedt, som opvarmes under bagning.
  • Madlavning ænder multivarka betragtes lettere og hurtigere, foruden denne metode til bagning, stewing eller ristning giver dig mulighed for at bevare alle de gavnlige egenskaber af kødet, mens det stadig forbavsende blød, mørt og saftigt.
  • At bøje brystet var ikke overdried, det burde være meget hurtigt stegt på begge sider ved maksimal varme.
  • Erfarne husmødre tilbereder anden i 20 minutter, og tilbered det efter opskriften - takket være denne listige vil anden aldrig være rå.
  • Forberedelsen af ​​en and i en kammusling og kedel fremstillet af keramik, hærdet glas og støbejern gør fuglen øm, lækker og duftende.

Korrekt kogt andedekød er normalt rosa og uden blod, med en delikat smag og en behagelig aroma. Folk, der er på en diæt, er bange for at medtage en and i kosten - og helt forgæves. At spise denne skål kan du og tilhængere af en sund kost, hvis de køber en mindre fed fugl, fyld slagtekroppen med fyldstoffer og tag af inden du bruger huden. Duck er en fremragende skål ikke kun til ferie, men for hver dag, og det kombinerer med alle produkter, så du vil ikke have problemer med garnishes. På vores hjemmeside finder du interessante opskrifter til madlavning af ænder med fotos. Nyd lækre retter og næg ikke dig selv gastronomiske fornøjelser!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 46