Byprodukter: Vi forbereder sproget | instagramforpcfreedownload.com

Byprodukter: Vi forbereder sproget

Byprodukter: Vi forbereder sproget

Sådan tilberedes oksekød og svinekød korrekt

Oksekød og svinekød anses for delikatesser på grund af en blid blød tekstur, udsøgt smag, vitamin og næringsværdi. Sproget i strukturen er en fast muskel, derfor indeholder den proteiner, nogle fedtstoffer og er praktisk taget uden kulhydrater. Som en del af oksekødstungen er der zink, der producerer insulin i kroppen af ​​en diabetiker, og svinekoteletten er rig på lethicin, som er nødvendig for normal funktion af nervesystemet og hjernecellerne. Fraværet af bindevæv i tungen sikrer sin fremragende fordøjelighed, så du kan helt sikkert kalde det et diætprodukt. Det er fortsat at vide, hvordan man kokken svinekød og oksekød tungen, så de holdt de vitaminer, mineraler og sporstoffer, og kødet smeltede i din mund, overraskende smagsdommere saftighed, smag og enestående smag!

Vi laver oksekød og svinekødstamme derhjemme        

I oksekødstungen er der zink, der producerer insulin i kroppen af ​​en diabetiker

Før der tilberedes forskellige retter fra tungen, skal den koges, så processen med indledende behandling af biproduktet er meget vigtigt for retternes fremtidige smag. Her er nogle tips til, hvordan man laver kogt oksekød og svinekød.

  • Skyl tungen godt under rindende vand. Nogle husmødre på dette stadium rent kød, men det anbefales ikke, fordi sammen med filmen kan du afskære værdifulde og lækre kød.
  • Sætt tungen i en halv time for at gøre det mere mørt og blødt.
  • Kog kødet i vand uden salt - alle ved, at det er bedre at saltet tungen i færdig form. Sådan bestemmer du hvor meget tid du skal lave til at lave oksekød og svinekød? Pork tongue er kogt 1,5-3,5 timer, og oksekød - 2-4 timer, det hele afhænger af størrelsen af ​​produktet. Tillad ikke en stærk kogning, for ikke at nedbryde smagen af ​​kød, er det nok, at vandet kun er lidt kogt. Glem ikke at fjerne skummet med en støj. Nogle elskerinder forbereder tungen i to farvande - kog kødet i 15 minutter, vask det grundigt, skift vandet i en gryde og kog produktet indtil det er klar. Dette giver dig mulighed for at fjerne skadelige stoffer og ubehagelig lugt, når du koger bouillonen.  
  • I en halv time indtil klar, tilsæt gulerødder, selleri rod, løg og løvblad til bouillon.
  • Hold tungen klar i flere minutter under koldt vand og fjern let huden. Hvis sproget er renset dårligt, er det endnu ikke klar.

Sådan tilberedes oksekød og svinekød: favoritopskrifter

Tungen kan steges i brødkrummer, stuvet med grøntsager, syltede, lavet af det kødruller, gryderetter, tærter og hjemmelavet pølse

Tungen kan skæres langs tynde skiver, serveret med peberrod eller sennep - dette er en fremragende russisk snack til vodka.

Salat med tungen tilfredsstille sult og er meget velsmagende, hvis man kombinerer kød med kartofler, avocado, pickles, champignon, ost, grønne ærter, æg, gulerødder, hvidløg, grønne og mayonnaise. Ved at tage en opskrift på kødsalat og erstatte kød med tungen, får du en meget original og helt ny smag af fadet.

Meget populært er sproget bagt i ovnen med grøntsager, svampe og ost, og en gelé og en jellied tun kan serveres på festbordet. Tungen kan steges i paneret, stuvet med grøntsager, syltede, lavet af det kødruller, gryderetter, tærter og hjemmelavet pølse. Hvis der ikke er tid til besvær ved ovnen, skal du forberede den enkleste udgave af middagen - en tunge med pasta, bønner, kartofler eller ris.

Smagen af ​​dette lækre underprodukt kan varieres med forskellige krydderier - timian, basilikum og italienske urter.

Og til dessert - et lille trick, hvordan man gør tungen endnu mere øm og smagere. Efter kogning og afskalning skal du sætte den tilbage i bouillon, som allerede har tilsat krydderier og salt, kog en anden 30 minutter og nyd duftende og smeltende kød i munden. At være en gourmet er meget rart!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (7 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

18 − 12 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: