Hasselnød i madlavning

Hasselnød i madlavning        

Hasselnød - lækker, nærende og meget nyttig nød. Med mængden af ​​protein og aminosyrer kan den sammenlignes med kød, og på grund af det høje indhold af E-vitamin anbefales denne møtrik at omfatte i kost af børn og gravide. Fedtsyrer, der er en del af hasselnød, bidrager til væksten og udviklingen af ​​barnets krop, styrker hukommelse og immunitet. På grund af det reducerede kulhydratindhold betragtes dette produkt som kost, så du kan tilberede mundvandede retter med hasselnødder uden at bekymre dig om familiens sundhed. Den daglige dosis nødder til en voksen er 1-2 st. l. For børn - højst 1 el. l. Hasselnød - et ideelt produkt til sundhed og lang levetid.

Hasselnød i madlavning: Klassiske opskrifter

Nødder understreger smagen af ​​ost kombineret med frugter, tørrede frugter, bær, hytteost og sure mælkedrikke

Hasselnød anvendes til fremstilling af forskellige retter, takket være sin søde og delikate skygge bliver traditionelle frugt- og grøntsagssalater, vegetabilske retter og saucer mere levende og usædvanlige. Selv grød, som mange børn spiser om morgenen med stor modvilje, med ristede nødder bliver til en rigtig godbid. Prøv at tilføje hasselnød i de sædvanlige retter og følg hvordan de vil spille med nye smag.

Jordhasselnød bruges som en krydret krydderur, som kan bestråles med kød, fisk, svampe, grøntsager, korn og bælgplanter. Nødder understreger smagen af ​​ost kombineret med frugter, tørrede frugter, bær, hytteost og sure mælkedrikke. Især velsmagende unge mælke nødder, som ikke havde tid til at vokse brun hud - de afviger kremet smag og behageligt knæk. Fra hasselnød smuldre søde halva, nougat, rahat-lukum, kozinaki, kirkel, müsli, marengs, muffins og vafler. Hasselnød tilsættes til chokolade, slik, is, mousses, kiks, pudder, gryderetter og brød. Fra hasselnødder fremstilles mel, som bruges til at lave konfekture, og olie fra hasselnødder beriger retter med nyttige stoffer og giver dem en behagelig smag. Hasselnødpasta kan være en nyttig dessert og en original idé til sandwicher, som børn kan lide.

Nut eksotisk: vi laver mad med fantasi

Hasselnød i madlavning

Hasselnød er meget velsmagende i salt og kandiseret form, såvel som i mejeriprodukter, chokolade og frugt desserter. Denne møtrik aromatiseret cremer, slik, gelé, likør, kok fra det bevarer, dåse i honning, kok Æggekage og panering kød og fisk i en blanding af urter og krydderier. Hasselnødder på East tilføjet til risotto og supper, bagt med kød og grøntsager, i de europæiske lande hasselnødder og æbler proppet jul gås lave burgere med nødder, tilføje dem til kartoffel gryderet og drys dem pasta.

Hasselnødpasta kan blive en lækker dessert og en original idé til sandwicher, som børn kan lide

Møtrik fyld til kager bliver opdagelsen og møtrik mælk er især nyttigt for børn og svækkede patienter, for det koncentrerede alle de nødvendige næringsstoffer. Elskere af det eksotiske kan fremstilles challah usædvanligt indisk dessert med nødder, og fans af traditionelle russiske køkken vil sætte pris på den berømte Guriev grød og nøddeagtig kvinde. I Tyskland med hasselnødder tilberede berømte Lebkuchen elizenlebkuhen, i Italien, dette sættes til møtrik søde jule cookies biscotti, og Karaite køkkenet er der en festlig fad akalva - snehvide pasta med hasselnødder, som er lavet af piskede æggehvider og flormelis. I Belgien, en populær sprød krydret kiks Spekulatius kanel, hasselnødder i Spanien føjet til gazpacho, i Marokko fra nødder gøre fantastiske kager i form af perler med en revnet skorpe, og i Frankrig - blide mælk gelé blancmange. Det er svært at forestille sig, uden at Den Italienske hasselnød panna cotta, orientalske slik - ristede nødder, baklava og sorbet, franske kager og paté Thuile (isse) af kanin med cognac.

Det er svært at forestille sig uden hasselnød italiensk panna-cotta, orientalske slik - grilling, baklava og sherbet, franske cookies tuil

Med hasselnødder kan tilberedes mange lækre retter, og hvis til morgenmad din familie vil festmåltid møtrik omelet og hindbær chokolade brownie med hasselnødder til dessert, alle vil glemme alt om den dårlige stemning. Giv hinanden hyggelige øjeblikke, fordi de består af vores liv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 41 = 44