Hvordan laver vin fra kvede hjemme

Hvordan laver vin fra kvede hjemme

Kvæde med sin søde og sure syrlig smag, der minder om æbler og pærer, en meget aromatisk vin, der kan drikkes hyggelige vinteraftener, huske sidste efterår. Fra kvede forberede mousserende, likør og dessertvine, moderat stærk, raffineret og behagelig at smage. Ajvovoe vin er præget af gule-gul farve og en frugt eftersmag, hvor du kan mærke lyse blomster noter. Vinen varmes godt op, hæver stemningen og kører væk vinterens melankoli. Quince i sin forberedte form bevarer alle dets nyttige og medicinske egenskaber, og smagen afhænger af modenhedens frugt og den opskrift, du vælger.

Sådan tilberedes kvede

Til hjemmelavet vin er enhver sorter af denne frugt egnet, men japansk kvede er især velsmagende og duftendeDer er mange forskellige opskrifter til at lave vin fra kvede derhjemme. Men uanset hvilken metode du vælger, skal du have modne og saftige frugter, og som kvede når modenhed kun under lægeprocessen, bliver du nødt til at vente lidt. Som følge af hjemme modning bliver frugternes farve lysere, kødet blødgør, bliver sødt og aromatisk, og mængden af ​​tanniner og pektin falder signifikant. Hvor længe skal jeg forlade kvinden efter høsten? De siger, at tidlige sorter er klar til forarbejdning efter to uger, og senfrugter har brug for mere tid - mindst to måneder. De opbevarer kvinden på samme måde som æbler, i en kælder, placerer den i kasser og sørger for, at frugterne ikke rører hinanden. I køleskabet er kvede tilladt 2-4 måneder ved en temperatur på 0-4 ° C, hvis den placeres i en papirpose.

For hjemmelavet vin egnet til alle sorter af denne frugt, men især velsmagende og duftende japansk kvæde, der ofte omtales i opskrifter.

Gamle vinopskrift

Jo længere vinen står, desto højere er dens styrkeKvæde oprenset fra frø og skillevægge, gnides på et groft rivejern, spredes i en emalje gryde eller pande, placeret på toppen af ​​åget bringes i kog og simret i 15 minutter. Derefter hældes kvæden med kogende vand og efterlades i et varmt sted i fire dage. Ved 3 kg quinces tager normalt 4½ liter vand.

Det resulterende must filtreres og tilsættes 1 kg sukker, 5 g vingær, zest og saft af 3 mellemstore citroner og efterlades til gæring. Gæringsprocessen betragtes som komplet, når bobler ophører med at danne sig på overfladen, bliver væsken lysere, og der ses et sediment på bunden. Det tager normalt tre dage. Derefter filtreres væsken forsigtigt gennem linnedække, hældes i beholdere, de er godt tilstoppede og efterladt i seks måneder. Derefter vinen aftappes, lukkes med propper og må modnes i yderligere 2-3 måneder i et køligt rum. Imidlertid hælder nogle husmødre straks vin i flasker og sætter dem på et mørkt sted til permanent opbevaring. Jo længere vinen står, desto højere er dens styrke.

Opskrift på vin til gourmeter

Hvis du forbereder vin fra en mere sur japansk kvede, er det bedre at fortynde saften med vand eller æblejuiceModen kvede er rengjort af frø og skillevægge, da de indeholder pektin, som har geleringsegenskaber. Pektin er godt til fremstilling af gelé og marmelade, men ikke vin. Derefter sendes kvitten til juicer, sukker og vin fermentering, for eksempel vingær, tilsættes til saften. Normalt 10 kg frugt nok 1 kg sukker, søde som selv modne kvæder, og de surdej kan tage 3-5 g Hvis madlavning vin mere sure japansk kvæde juice er bedre at fortynde med vand eller æblejuice, bør æbler kun være svag aroma, at vinen viste sig at være den samme kvede og ikke æble. Saften hældes i en beholder (i en krukke eller tønde), tæt lukket og efterladt i seks måneder, hvorefter den hældes over glasflasker. Flasker er nedsænket i en time i varmt vand (men ikke i kogende vand), og derefter rengøres på et mørkt køligt sted i yderligere seks måneder. Denne metode er lang, men resultatet er det værd - i et år vil du nyde en lækker vin med kvidens duft.

En simpel opskrift på vin fra kvede

Foto: homelife. Duftende, sød, nyttige kvæde vin drink med fordøjelsesproblemer, blodmangel, hjertesygdomme og astmaFrugter skæres i 4 dele, skrælles og skrælles. Hæld vand og kog til madlavning indtil blød. Kvæde gnides gennem en sigte eller pisket blender, og derefter hældt i en pande sukker og ferment - per 10 kg frugt tager 0,5 kg sukker og 125 g vingær. Massen fortyndes med vand, som koges kvæde, indtil tyk væske mask, lov til at fermentere i et par dage, filtreret og flaske.

Opskrift på mousserende kvedevin

Foto: Flickr. Vin fra kvede beroliger og hæver stemningen, hvilket ikke er overraskende, fordi det er meget velsmagendeDen stort bassin eller emaljeret fustage blandes med vand spand 1⅓ kg sukkersirup og kog, fjerne skummet periodisk, indtil der er lidt mindre end en spand sirup. Sirupen afkøles og hældes i en træbeholder - fortrinsvis i en eg. Modne kvede (8-10) stykker skåret i stykker og tilsat til sirupen sammen med 35 g tykt vingær og 350 gram vodka. Blandingen omrøres og henstilles i en uge ved stuetemperatur og overføres derefter til et mørkt afkølet sted og henstår til at vandre i yderligere to uger. Vinen filtreres godt igennem stoffet og flasken og sætter to rosiner i hver. Flasker skal tages hånd om. Opbevar dem på deres sider på et køligt og mørkt sted i mindst 3 måneder.

Du får en drink, som du ikke kan købe i nogen butik. En duftende, sød og sund kvindevin er fuld, når du bryder fordøjelsen, anæmi, hjertesygdom og astma. Denne vin beroliger og hæver stemningen, hvilket ikke er overraskende, fordi det er meget velsmagende. Dine gæster vil sætte pris på en usædvanlig drink, hvis eftersmag giver nostalgi til sommer, sol og varme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 2 =