Julekage: brugsanvisning

Julekage: brugsanvisning

Vinterferie i Europa og USA kan ikke undvære søde bagning, og den berømte cupcake har længe været et symbol på jul i England. Oliver Cromwell formåede aldrig at udrydde traditionen med bagning af cupcakes på julaften. Over tid har hvert land sine egne festlige slik, men den engelske kage betragtes som den mest lækre dessert!

Interessante fakta om julekagen

Julekage: brugsanvisning

Engelske husmødre begyndte engang at forberede juleboller en og en halv time før ferien, og der er en forklaring på dette. Det faktum, at nogle af ingredienserne til kagen - tørrede abrikoser, svesker, rosiner, dadler, kirsebær, ananas stykker - alderen i rom, cognac, sherry eller Madeira med krydderier til omkring en uge. I dette tilfælde skal du regelmæssigt røre frugt og bær for deres ensartede imprægnering. Hvis du følger teknologien til fremstilling af cupcakes, skal du tage 0,5 glas alkohol til 0,5 kg tørret frugt. 

Derefter blev juledejen fra æg, sukker, smør og mel blandet, og påfyldningen blev tilsat. Denne cupcake blev endda bagt i flere timer ved lav temperatur, hvorefter den var dækket af glasur, dekoreret med nødder og marcipan. Mens kagen og var "venter på" jul, blev han lækrere, blødere og mere duftende, og kager er ikke ødelagt i lang tid på grund af dens indhold af alkohol.

Sådan tilberedes en cupcake hjemme: vi forbereder påfyldningen

Julekage: brugsanvisning

Moderne husmødre holder ikke tørrede frugter i alkohol i så lang tid og må ikke bage kagen i fire timer. Opskrifter af julekager er forenklet for vores bekvemmelighed, så de kræver mindre tid, som heldigvis ikke påvirker deres smag overhovedet. Så tag 500 g tørrede frugter og tørrede bær, skyll dem godt, fjern pits og skær i små stykker sammen med stegte nødder og kandiserede frugter. Fold alle ingredienserne i en krukke, tilsæt krydderier og hæld et halvt glas stærk alkohol - du kan tage en likør eller tinktur. Det er bedre at insistere på tørrede frugter om ugen, omrystes lejlighedsvis, men hvis der ikke er tid, bland alkoholen med en meget varm te og hæld frugten natten over. Takket være kogende vand er ingredienserne gennemblødt øjeblikkeligt og bliver utrolig blødt, saftigt, duftende og krydret.

Sådan laver du dej til en julekage

Julekage: brugsanvisning

At lave cupcakes hjemme synes kun at være svært, faktisk er de forberedt hurtigt, fordi testen ikke behøver at gå op og blive lang tid. Pisk det bløde smør med sukker til skummet, tilsæt æggene, og derefter melet blandet med sodavand eller bagepulver. I nogle opskrifter til nytårskager anbefales det kun at bruge æggeblommer og erstatte noget af melet med mandelmel. Der er opskrifter hvor æggene pisket med sukker indtil cremet, og olien blandes med en portion af melet, derefter blande de to er forbundet, og æltet dejen med den resterende mel. Det er vigtigt, at æggene er ved stuetemperatur, selvom nogle elskerinder generelt gør uden dem. Nogle gange, i stedet for hvidt sukker konditorer tage melasse, honning eller mørk sukker, aromatiziruya kage med muskatnød, kanel, nelliker, citron eller appelsinskal.

Subtilitet af den rigtige bagning

Julekage: brugsanvisning

Form til kagen skal du først forberede - olie bunden og væggene med olie, og sæt den derefter med bagepapir, mens alvorlige konditorer fastgør samlingerne med en hæftemaskine. Papiret skal stikke ud over formen af ​​formen, så cupcaken nemt kan fjernes - selvfølgelig, efter at den er afkølet.

Da dejen til julekagen er meget tung og fugtig, bages den ved lav temperatur, så den er godt bagt, og de tørrede frugter brændes ikke. Med en formhøjde på 5-7 cm har ovnen brug for 1-3 timer, så den omtrentlige tid kan beregnes ud fra støbeformens størrelse, og tester regelmæssigt cupcaken for beredskab med en træpind. Tilgængeligheden afhænger også af dejenes densitet og kvaliteten af ​​produkterne. Hvis toppen er godt brunet og kagen ikke er bagt, skal den dækkes med folie og fortsætte bagning.

Tag aldrig julekagecake ud af formen i en varm form - den skal afkøles godt. Det er tilrådeligt på dette tidspunkt at dække det med folie på toppen. Kølet ned, kagen bliver tykkere og bliver mere elastisk, du skal kun pakke det i flere lag bagepapir og pakke det på toppen med folie. Derefter kan bagningen "rive" til julen selv fra 1 til 4 uger, og gem den i denne form. Du kan holde seks måneder ved stuetemperatur og et år i køleskabet og periodisk hælde alkohol. Med hver måned bliver det mere ømt og velsmagende og spredes rundt i huset en uforlignelig duft, der minder om julen ... 

Hemmeligheder til madlavning julekager i hjemmet

Julekage: brugsanvisning

Hvis du ønsker at gøre julen cookies ikke længere afstumpede, tilsæt dejen lidt honning, marmelade og sirup, selv om de ikke er i opskriften: de bevarer fugt i kagen og er en slags konserveringsmidler.

Der er en anden hemmelighed, hvorigennem påfyldning stykker, som viste sig, ikke Undermountain i ovnen og kagen vil vise sig glat og smuk - og dekorere det ville være pænere. Efter blanding (før indførelsen af ​​tørrede frugter) skal du adskille en lille dej og smøre den i form og gøre bunden og siderne. Dernæst røre i den resterende fyldet i dejen, læg det i en form og på toppen en lille promazhte test uden toppings, nødder og tørret frugt til det øverste lag er ikke brændt. Forresten bruger mange husmødre høj tin kagekasser til bagning - de er ideelle til en kage. Læg dejen i formen, lave en lille fordybning i midten, eller på det tidspunkt, at bage kagen stiger en bakke, og det vil være vanskeligt at dekorere. 

Hvis du beslutter at forlade kagen i flere måneder til langtidsopbevaring i papir og folie, vand det hver tredje dag med alkohol, som fungerer som konserveringsmiddel. I dette tilfælde vil den alkohol fordampe aktivt, så bagning smag ikke ændrer sig, og at fruitcake dyppet i fuld, er det nødvendigt at lave huller i et træ spyd og hæld dem cognac eller cognac.

Cupcake dekoration er en kunst

Julekage: brugsanvisning

Hvordan kan jeg servere en julekage uden smykker? I julen skal alt være spektakulært og usædvanligt, så de engelske husmødre slår bagning ind i et kunstværk, udsmykker et cupcake med figurer af mastik. Det er muligt at gøre nemmere - drys frugtkagen med pulveriseret sukker eller dæk med sædvanlige slik.

Meget smuk er en cupcake med et proteinglasur, for hvilket et afkølet protein slås godt af en mixer til et frostigt skum, og derefter tilsættes et 0,5-1 glas sukkerpulver til det, mens det fortsætter med at slå. Når glasur fortykkes, hæld den i 1 tsk. citronsaft og visp i endnu et halvt minut. Hvis du dækker et lag syltetøj med en delikat protein glasur og straks dekorere kagen med pulver til kager, vil det vise sig at være originalt og utroligt velsmagende.

Engelsk "hurtig" julekage: trin-for-trin opskrift

Julekage: brugsanvisning

Denne enkle opskrift vil tilfredsstille de travle husmødre, som ikke havde tid til at tage sig af klargøringen af ​​kagen måneden før jul. Hæld 200 g vaskede og tørrede rosiner 4 tsk. brandy i en halv time. Separat, kombiner 100 g ristede jordnødder, 500 g af enhver kandiseret frugt og 30 ml citronsaft. Knæk dejen fra 200 g blødt smør, 200 g brunt sukker og 4 æg, tilsæt en knivs citronskal og 200 g mel. Efter massen bliver ensartet, indtast den i rosiner, nødder, kandiserede frugter og 1 el. l. jord ingefær. Dæk formularen med bagningspapir, læg dejen ud og bage kagen i en time ved en temperatur på 180 ° C. Stænk kagen med de resterende nødder og sukkerpulver efter køling, og spis på julebordet med te eller kaffe.

Mandarin julekage

Julekage: brugsanvisning

Tør kilerne af tre mandariner i luften i en time, og steg dem i en stegepande med lidt 1 tsk. sukker og 20 g smør. Hæld 150 g tørret frugt og kandiseret frugt 2 spsk. l. orange likør i cirka en time - du kan tage tørrede tranebær, rosiner, svesker, tørrede abrikoser. Derefter tørres de tørrede frugter let i en stegepande, indtil al spiritus er fordampet.

Pisk 150 g smør og 125 g sukker i en homogen fløde, og rør derefter et æg ad gangen, mens du fortsætter med at slå. Tilsæt 150 gram mel, sigtet med 1 tsk. bagepulver og knæ tyk dej. Sæt dejen i formlagene, mellem hvilke dufter duftende mandariner. Bag kagen lidt over en time ved en temperatur på 170 ° C, og dæk derefter den afkølede kage med protein pisket med sukkerpulver. Julekage kan dekoreres med mandarinskiver og grankvinder.

Godt gennemblødte julbagevarer kan opbevares i årevis. De siger, at den ældste cupcake i verden blev bagt i 1878 i USA. Det er stadig arvet, forbliver usædvanligt frisk og blød. Du kan nemt bage nogen cupcakes, og opskrifter og master klasser til deres forberedelse kan findes på vores hjemmeside. Engelsk julekage kan ikke købes i en butik, det kan blive en specialitet i din familie, opskriften som du vil videresende til dine børn og børnebørn ...

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

89 + = 99

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: