Mesterklasse: "Medovik" kage derhjemme | instagramforpcfreedownload.com

Mesterklasse: “Medovik” kage derhjemme

Mesterklasse:

Opskriften på en mjød kom for 200 år siden, da kok af kejser Alexander jeg forberedte sin kone en lækker dessert. Navnet på kokken er ikke bevaret i historien, men den russiske honningskage er blevet en klassiker af konfektekunst. Nu er der mange opskrifter til lækre honningekødere, men oprindeligt var den berømte kage en honningkage med creme fraiche. Hvordan forbereder de honningsmageren nu?

En simpel opskrift på en test for et kobber

Master-klasse: kage honning derhjemme

Hver husmor har sin egen opskrift på at lave en hjemmelavet honning hjemme, fordi en kage, der er bagt med egne hænder, er meget bedre end et fabriksbageri, som også suppleres med farvestoffer, konserveringsmidler og aromastoffer. Hvorfor kunstigt forbedre smagen af ​​en allerede smuk dessert?

For at lave en dej skal du have lidt flydende honning, blomster eller lime, æg, sukker, smør (det bør ikke erstattes med margarine), mel og bagepulver.

For det første smelter honning, sukker og smør i et vandbad, og tilsæt derefter de slagne æg, bagepulver og lidt mel, piske blandingen godt med en blander og gnide den for at forhindre klumping. Blanding dejen på et vandbad gør kagerne særligt bløde og ømme. Efter at blandingen er fjernet fra ilden, bringes dejen til en sådan konsistens, at den kan rulles ud og derefter anbringes i 40 minutter i køleskabet. Det er interessant, at den tyske honningsmager fremstilles ved hjælp af gær, og der er også magre opskrifter uden æg og smør.

Opskrift på en creme til en medic.

Master-klasse: kage honning derhjemme

Creme til honningkage laves simpelthen - sur creme er slået med sukker, nogle gange tilsættes det kondenseret mælk. Sourcreme skal være meget frisk, kølet og med en høj procentdel af fedt, så cremen er mere luftig og fløjlsagtig. Creme, tilberedt på basis af flydende cremefløde, kager helt gennemblødt, men imellem dem vil der ikke være et cremet mellemlag. Hvis den sure creme er flydende, hæld den i osteskålen foldet flere gange, og lad den stå i 3 timer for at gøre glasset overskydende væske. Den sure creme bliver tykkere og bliver perfekt slået.

Hvis du bruger sukkerpulver i stedet for sukker, vil cremenes tekstur blive mere behagelig, og sukkerarter vil ikke knuse på dine tænder. I fløden kan du tilføje kokosnødder, nødder, syltetøj, syltetøj, knust frugt, lidt orange eller citronskal, kakao eller chokolade. Det er meget velsmagende i denne kage og vanille.

Forresten bliver en honningkage lavet med smørcreme: til dette blødes blødt smør (mindst 82,2% fedtindhold) med kogt kondenseret mælk i 10-15 minutter, indtil massen stiger i volumen. Hvis du smeder kager med forskellige cremer, skiftende lag, får kagen en original smag, da sourcreme sur vil pynte sødmen af ​​kondenseret mælk, og honningen vil ikke vise sig at være så lækker.

Hvordan laver majs snacks

Master-klasse: kage honning derhjemme

Den bundne dej er opdelt i stykker af antallet af kager, og hvert stykke er tyndt rullet ind i en cirkel. Den resterende dej på dette tidspunkt skal være dækket med en serviet eller madfilm, ellers tørrer den op. Normalt i standardopskriften opnås ca. 7-10 kager, til justering, som det er muligt at anvende en plade, form eller anden skabelon oven på.

Korzhi på flere steder gennemborer med en gaffel, spredes på en bageplade og bages om 5-7 minutter i ovnen. Efter bagning korrigeres kageformen ved at skære kanterne med en kniv. Desuden er de mere glatte og smukke, når de skæres i den færdige form. Derefter smøres kagerne med creme og drysses på toppen og siderne med hakkede kiksskraber, nødder og chokolade. Dækkes med en flødekage, så glem ikke kagernes kanter, så de også er godt gennemblødt og blødt.

Flere hemmeligheder fra konditoren

Master-klasse: kage honning derhjemme

Brug ikke boghvede og acacia honning til testen: På trods af den uovertruffen smag og duft af disse typer honning, vil kagerne være lidt bitre. Honning skal være flydende, så dejen er homogen i struktur, så den søde honning smelter bedre i et vandbad.

Æg inden æltning af dejen skal lægges ud af køleskabet - de skal være ved stuetemperatur, og mel skal sigtes, så kagerne er lyse og luftige. Når dejen knædes i et vandbad, skal vandet i gryden ikke boble, men gurgle lidt, det vil sige ilden skal laves. Hvis du i stedet for sodavand bruger et bagepulver, skal du tilføje det i slutningen af ​​æltningen. Nogle landladies anbefaler at tilsætte sodavand under fremstillingen af ​​dejen, men til æggene når pisket - så de øges hurtigere i volumen.

Et andet værdifuldt råd: Når du begynder at samle honning, skal du først lægge en lille fløde på fadet, og læg den første kage for at gøre kagen mere sikker og blødere.

En klassisk honningkage lavet derhjemme: en trin-for-trin opskrift med et billede

Master-klasse: kage honning derhjemme

Vi tilbyder dig en trinvis opskrift på en medic. Med vores instruktioner vil du hurtigt beherske denne konfektekunst.

ingredienser: æg - 3 stk., smør - 50 g, sukker - 600 g (300 g pr. dej og fløde), flydende honning - 150 ml, sodavand - 1 tsk mel - 500 g, sur creme - 500 g. 

Fremstillingsmetode:

1. Fyld en stor gryde med vand og læg i brand.

2. I en lille gryde skal du kombinere æggene med sukker og slå massen godt til frodigt skum.

3. Tilsæt smør, honning og sodavand til de slagne æg.

3. Sæt gryden på et vandbad og rør blandingen i 15 minutter, indtil den fordobles i volumen. Massen skal være lys og luftig.

4. Sæt i 1 spsk. l. mel og rør, knusende klumper, 3 minutter mere.

5. Tag gryden fra varmen og bland en blød og plastig dej med det resterende mel.

6. Delt dejen i 8 bolde, pakk dem i en madfilm og hold den i en halv time i køleskabet.

7. Rul hver bolle i en rund og tynd kage.

8. Læg kagen på et bageplade, olieret eller dækket med bagepapir. Bages i 3 minutter ved 180 ° C.

9. Trim kagerne rundt om kanterne og afkøle dem og hugg dem.

10. Lav en creme creme og sukker, pisk blandingen med en mixer.

11. Saml kagen, belæg cremerne med creme.

12. Dækser honningkagen med krummen tilbage fra kagen.

13. Lad kagen stå i 1,5-2 timer ved stuetemperatur, så den bløder og derefter opbevares i køleskabet i mindst 8 timer.

En klassisk honning-maker kan dekoreres med chokolade eller nødderpulver, og tilsæt lidt knust frugt til fløden. Kog mere, fordi kagen er spist meget hurtigt. Bon appetit!

Gourmetmedick med cognac

Master-klasse: kage honning derhjemme

Dette er opskriften til den mest lækre kød, som kan tilberedes til enhver ferie, og hvis kagen er smagt af børn, kan cognac erstattes med frugtsirup.

Smelt vandbadet 1 glas sukker, 100 g smør og 2 el. l. honning. Visp separat 3 æg og 1 tsk. sodavand, hæld i ægget og smørret, og fjern derefter panden fra ilden og hurtigt ælt dejen og tilsæt 4 kopper mel. Fordel dejen i 8 dele og rull ud hver runde kage og bages derefter ved 200 ° C i 7-10 minutter. Juster kanterne af varme kager og blød dem med en sirup lavet af 130 g sukker, 120 ml vand og 2 el. l. cognac - for dette skal du blande vandet med sukker, koge, afkøle og tilsæt cognac. Læg skorpe på hinanden og smør dem med en creme lavet af 0,5 kg fløde, pisket med et glas sukker. Top og side af kobberet smører også fløden og drys med svampekage, og smag derefter kagen med nødder, chokolade eller marmelade til din smag. Ring til gæsterne og nyd en lækker dessert, der smelter i munden!

Hurtig honeypot i en halvanden time

Master-klasse: kage honning derhjemme

Hvis der ikke er tid, kan du bruge denne opskrift, som adskiller sig fra det klassiske madlavningssystem. Du bager ikke 7-10 kager, men en høj kiks, der skæres i flere kager.

Pisk 4 proteiner med et glas sukker, og tilsæt derefter gradvist 4 æggeblommer, 3 spsk. l. honning, 1 tsk. slagtet eddike sodavand og 1,5 kopper mel. Dejen skal ligne tyk creme. Hæld det i en form, olieret og bages en halv time kiks ved en temperatur på 170-180 ° C.

Klar kiks vil være høj (ca. 10 cm), fluffy og luftig. Skær det i 5 kager og dæksel med fløde lavet af 400 ml tyk creme og 0,5 kopper pulveriseret sukker. Tilsæt nogle rosiner og valnødder til fløden, dekorér dem med en honningkage, lad kagerne suge og servere dessert på bordet!

På vores hjemmeside finder du mange opskrifter til en mediwitch med et foto og med detaljerede instruktioner til at lave denne kage. Takket være kokken Alexander I for at have opfundet denne lækre dessert, takket være hvilket liv der synes endnu smukkere ...

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 5 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: