Sopers i hjemmet: brugsanvisninger

Sopers i hjemmet: brugsanvisninger

Alle ved hvad en trollkarl er. Lækker tærter, der repræsenterer en foldet i halv kage med ostemassefyldning, elsket i tsaristisk Rusland. Yaroslavl sosnik fyldt med sød hytteost eller duftende bær, Arkhangelsk var kød eller fisk, og vytogorsky sots blev lavet på en rugdej med ostemassefyldning. Disse produkter ligner bage i ovnen vareniki med ubeskyttede kanter. Sophists bages i alle områder af vores land, kun kaldte dem på deres egen måde. Forskellige opskrifter af østers tyder på, at denne skål stadig er populær, hvilket slet ikke overraskende er. Smeltning i munden, vil sarte og lækre ovne aldrig blive glemt af bagere og konditorer.

Sådan tilberedes suppehus: dej og fyldning

Sopers i hjemmet: brugsanvisninger

Æggestokkene har en meget simpel opskrift. Hvis ifølge GOST, så sots er fremstillet af kort wienerbrød, men med tilsætning af creme eller kefir. Dette er nødvendigt for at gøre produkterne bløde og smuldre. Sammensætningen af ​​testen skal omfatte æg, sukker, smør og mel med bagepulver. Fyldningen er også tilberedt simpelthen - fra cottage cheese, sukker, creme fraiche og vanillin. Der er dog nogle finesser med madlavning - første sukker blandes med smør og derefter senere i massen tilsættes piskede æg og cremefløde.

Mel, bagepulver, vanillin - og du kan ælte dejen, som sikkert hviler, mens påfyldningen bliver tilberedt. Hvis du bruger rustik hytteost, skal du huske på, at der er en masse valle, og påfyldningen kan svømme, så sørg for at vride den før madlavning eller tilsæt lidt mel til påfyldningen. For at opnå en homogen og ømme ostemasse, brug en nedsænket blender. Nogle husmødre tilføjer pisket protein til påfyldningen, og ugerne smør æggeblommerne, før de bakes.

Meget velsmagende munner med nødder og kondenseret mælk, med tørrede frugter, kartofler, kål og andre produkter. Vær ikke bange for eksperimenter!

Sådan skimmes og bages i ovnen

Sopers i hjemmet: brugsanvisninger

Her er en instruktion til stucco modellering. Dejen rulles ind i et lag 2-3 mm tykt, og cirkler skæres ud med et glas. Men klassisk sokhni har bølgede kanter, så der er mere egnede forme til cupcakes.

Dernæst sættes der en lille smule hytteost på juicer, produkterne er bøjet i halvt, men må ikke rive sig selv. Gryden er dækket af olieagtigt papir til bagning, stænket med mel, og juice er anbragt på det en kort afstand fra hinanden. Bag dem i 20-30 minutter ved en temperatur på 180 ° C.

Hvis du vil gøre produkterne godt brunede, skal du smøre dem med et slået æg ved hjælp af en kulinarisk børste. Som praksis viser, er det bedst at smøre patties med æggeblommer, ikke før bagning, men i midten af ​​præparatet, da de begyndte at blive rosa. Dette gøres, så den øverste del ikke brændes. Smør hurtigt, fordi på en varm test foldes ægget hurtigt. For en smuk farve kan du smøre den to gange - anden gang i 5 minutter, før den er klar.

Hvis der er lidt tid, kan du lave minisaft fra små cirkler - de ser meget imponerende ud.

Hemmeligheder og subtiliteter fra kokken

Sopers i hjemmet: brugsanvisninger

Hvis du forbereder suppeproducenter derhjemme, skal du bruge smør og ikke margarine, men meninger om temperaturen og konsistensen af ​​olien afviger. Nogle husmødre mener, at olien skal være blød, mens andre foretrækker at hugge den kolde olie i terninger, hvor mange opskrifter - så mange meninger! Giv ikke op rømme, da det gør dejen løs, porøs og fugtig. Sure fløde bør være olieagtig - disse juice bliver bedre!

Hvis du ikke har et bagepulver, skal du tilsæt sodavand, der er slagtet med eddike, til dejen for pragt og let bagning. Men hvis du tog et bagepulver og tørt vanillin, blandes først dem med mel og derefter æltes dejen.

Sæt ikke for meget mel og knead dejen for længe, ​​fordi det ikke bør være meget stejlt. Den bedste dej er blød og lidt klæbrig. Sørg også for, at påfyldningen ikke viser sig at være flydende, da dejen bliver våd under bagning, og produkterne bliver for våde.

Lad soschnikov stå i et par timer efter ovnen - i løbet af denne tid starter påfyldningen saften og blander med dejen, hvilket giver tærterne en særlig blødhed og frihed.

Trin-for-trin opskrift på klassiske juice

Sopers i hjemmet: brugsanvisninger

Prøv at lave mad ved hjælp af en trinvis opskrift. Denne skål vil vise sig selv i begyndelsen værtinde, fordi der ikke er noget kompliceret i det.

Ingredienser: Kyllingæg - 1 stykke, sukker - 0,5 glas, smør - 50 g, sur creme - 150 g, mel - 2 glas, sodavand - 0,5 tsk, salt - 1 knivspids; påfyldning: cottage cheese - 200 g, æggehvide - 1 stk. creme fraiche - 1 spsk. l., sukker - 2 spsk. l., mel - 1 spsk. l. Vaniljesukker - 1 tsk, æggeblommer til smøring - 1 stk.

Fremstillingsmetode:

 1. Piskesukker, vaniljesukker og æg.
 2. Tilsæt blødt smør, salt og creme.
 3. Visp massen.
 4. Bland sodavand med mel, sigt og tilføj til massen.
 5. Godt ælt dejen.
 6. Sæt den i en cellofanpose og lad den stå i 20 minutter.
 7. Bland alle fødevarer til påfyldning, undtagen mel.
 8. Hvis fyldningen er flydende, tilsæt mel.
 9. Rul dejen i et 5 mm tykt lag.
 10. Skær den runde form ud.
 11. Sæt en teskefuld på en af ​​safthalvdelene. påfyldning.
 12. Fold krusene i halv og let tryk ned.
 13. Sæt ovnen på 180 ° C.
 14. Smør bagepapiret med smør, læg på en bageplade og læg ovenpå den.
 15. Pisk æggeblommen med 1 tsk. vand.
 16. Smør æggeblomme med en silikonebørste.
 17. Sæt bageplade i ovnen i 20 minutter.
 18. Tag bagepladen ud, lad saftene afkøles og smag!

Medbring en kirsebær eller anden bær

Sopers i hjemmet: brugsanvisninger

Disse juice er tilberedt om sommeren og efteråret, når der er mange bær og frugter, men vinter tærter med frosne vitaminer er meget gode.

Pisk 100 g blødt smør med 2 æg, tilsæt vaniljesukker til smag og lad den søde ægmasse stå i 10 minutter. Sigt 5 glas mel og bland det med 1 tsk. bagepulver. Bland i dejen 50 g cremefløde, hæld melet og bland den bløde dej. Pak det i en madfilm og læg det i køleskabet.

Til påfyldningen tages 2 æg, adskilles proteinerne fra æggeblommer. Afrim glaset af kirsebær og fjern knoglerne. Bland 400 gram hytteost med 1 el. l. sukker, æggeblommer og vanille, tilsæt kirsebær. Straks inden stitching æggestokkene, slå 2 egern med 2 el. l. sukker og bland med ostemassefyldning.

Rul dejen ud, klipper ud krusene, danner saftene som i ovenstående tips og opskrifter, og bage dem derefter i ca. 30 minutter. Hvis vinduet er vinter, vil smagen af ​​disse duftende patties minde om sommeren og vil opmuntre alle familiemedlemmer.

Tør med rosiner

Sopers i hjemmet: brugsanvisninger

I stedet for rosiner kan du tage tørrede abrikoser eller svesker, det viser sig meget velsmagende!

Bland 2,5 kopper sigtet mel med 1 tsk. sodavand, tilsæt et omrørt æg, 100 g smør, et glas sukker, ¾ kop fløde og en knivspids salt. Knead den bløde dej, så den er lidt varm i hænderne. Lav en fyld på 200 gram hytteost, 1 spsk. l. sukker, 150 g bløde rosiner, hakkede tørrede abrikoser, svesker eller datoer.

Rul dejen ud, skar et glas kage ud, læg en teskefuld påfyldning og fold i halvdelen. Bage æggestokke en halv time ved en temperatur på 220 ° C på olieret bagningsparke.

Du vil virkelig gerne smag af souvenirs, og påfyldningen kan ændres efter ønske.

Sopers med kartofler

Sopers i hjemmet: brugsanvisninger

Undgå at blive overrasket af denne opskrift, men hellere forsøge at lave usædvanlige og mundvandende kartoffelsaft.

Kog 5 kartofler og bland dem i en mos. Hakk hovedet af løg og steg i olie, og lav derefter løgpuré med en nedsænket blender. Bland løgpuré med kartofler, tilsæt 1 æg, 1 tsk. salt og et glas mel. Hæld endnu 1 kop mel på bordet og bland en blød dej. Fordel det i 4 dele og rull hver i en 1,5 cm cirkel. Skær cirklen i 4 segmenter og steg dem hver på begge sider i varm olie. Server med cremefløde, selvom det er varmt, men koldt - de er lige så velsmagende.

Server ød, rød og aromatisk juice med te, kaffe og mælk. Hvis du kogte dem korrekt, bliver de holdt godt i et par dage og ikke forældet, især hvis du lægger dem i en plastikpose. Imidlertid vil festen højst sandsynligt blive spist på den første dag, alligevel fra sådan velsmagende bagning er det umuligt at blive holdt!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (10 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

57 − = 53

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: