Kahvinkeittimet: hyvät ja huonot puolet

Kuka meistä ei tiedä kuvaa: aamulla, silmät eivät avaudu, kello viittaa yksiselitteisesti, että mahdollisuudet myöhään ovat lähes 100%, mutta sinun täytyy saada aamiainen. Mutta ei ole aikaa keittää kahvia. Ja sinun täytyy joko juoda liukoista olkea tai päästä töihin puoliksi nukkumassa. Tai, sanokaa, sinulla on vieraita. Mutta sen sijaan, että nautit mielenkiintoisesta keskustelusta, yksi isäntäkoneista joutuu tyytymään keittiössä keittämään kahvia turkkilaisessa. Mutta kahvinkeittimet ovat jo pitkään keksittyjä. Ja he voivat pelastaa sinut edellä mainituista ongelmista, mutta myös tarjota kupin herkullista kahvia milloin tahansa päivällä tai yöllä.

Mitä kahviautomaatti voi tehdä

Kahvinkeittimet: hyvät ja huonot puolet

Nykyaikaisella kahvinkeittimellä on runsaasti lahjoja. Se pystyy hiomaan kahvipapuja, ja hienonnuksen hienous voidaan tilata. Myös tilauksesta, hän antaa tarvittavan voiman kahvin, pudottaa maidon kahviin jyrkkään vaahtoon, lämmittää kupit. Kahvinkeitin voi vain tehdä kahvia, kahvinkeitin huolehtii kaikista toiminnoista. Joten aamulla sinun tarvitsee vain käynnistää kahvinkeitin ja tehdä muita asioita nauttia erinomaisesta espressosta muutamassa minuutissa. Tietenkin kahvinkeitin on hiukan massiivisempi kuin kahvinkeitin, mutta tämä on ymmärrettävää: siinä on enemmän toiminnallisia solmuja. On myös automaattisia kahvikoneita, jotka kykenevät tekemään kahvia - valitse vain ja paina haluamaasi painiketta. Mutta ne ovat hyvin kalliita, ja yleensä laittaa kahvila. Ja kodin mallit ovat yksinkertaisempia. On hienoa, jos kahviautomaatti pystyy pesemään itseään, sillä yleensä kahvinkeittimen purkaminen ja peseminen on melko harvinainen. Älykäs kahvinkeitin pysyy täydellisesti kosketuksessa henkilön kanssa näytön läpi. Kahvinkeittimissä on myös erilaiset kiinnikkeet, joten nyt voit nauttia sekä cappuccinoa että kahvin lattea poistumatta kotoa.

Entä puutteet?

Kahvinkeittimet: hyvät ja huonot puolet

Kahvinkeittimien suurin haitta on hinta. Hyvä kahvinkeitin, joka on luotettava ja asiantunteva valikoima vaihtoehtoja ja joka voi valmistaa erinomaista kahvia, maksaa vähintään 30 tuhatta ruplaa. Kaikki halvempaa ei todennäköisesti vastaa odotuksiasi herkullista kahvia ilman mitään vaivaa. Kaikki höyry-, puoliautomaattiset ja muut kahvinkeittimet, joita emme edes ota huomioon, koska nämä eivät ole kahvinkoneet oikein sanan tavoin.

Melu on toinen miinus lähes kaikista kahvinkeittimistä. Jopa hiljaisimmat mallit pistävät, buzz ja mutkista valmistelevat työtä ja koko kaapin valmistuksen prosessia. Tämä ei tietenkään ole "bulgarialaisten" melu, eikä yleensä aiheuta mitään erityisiä haittoja. Vaikka tulet mieleeni juomaan kahvia yöllä, et heräistä ketään.

Suuri koko on paha, jota hyvien kahvinkeittimien omistajat saavat sietää. Tämän yksikön on varauduttava omaan kulmaansa keittiössä. Mutta herkullisen kahvin vuoksi, ettet uhrata! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 + = 44