Kuinka tehdä viiniä kvitteni kotona

Kuinka tehdä viiniä kvitteni kotona

Kvitteni sen hapanimelä kirpeä maku, muistuttaa omena ja päärynä, erittäin aromaattinen viini, joka voi olla humalassa viihtyisä talvi-iltoina, muistaen viime syksynä. Kvitteni valmistaa helmeileviä, liköörejä ja jälkiruokaviinejä, kohtuullisen vahvoja, hienostuneita ja miellyttäviä maistaa. Ajvovoe-viiniä leimaavat kelta-keltainen väri ja hedelmäinen jälkimaku, jossa voi tuntea kevyitä kukkavihjeitä. Viini lämpenee hyvin, herättää mielialan ja ajaa pois talven melankoliaa. Kvitteni keitetty säilyttänyt kaikki hyödyllisiä ja parantavia ominaisuuksia, ja maku riippuu kypsyysasteen hedelmiä ja resepti, että voit valita.

Miten valmistella kvitteni

Kotitekoista viiniä varten kaikki tämän hedelmän lajit ovat sopivia, mutta japanilainen kvitteni on erityisen maukasta ja tuoksuaOn monia erilaisia ​​reseptejä viinin valmistamiseen kvitteniä kotona. Mutta minkälainen menetelmä valitset, tarvitset kypsiä ja mehukkaita hedelmiä, ja kun kvitteni saavuttaa kypsyyden vain munintaprosessin aikana, sinun on odotettava vähän. Kotimaisen kypsymisen seurauksena hedelmän väri muuttuu kirkkaammaksi, liha pehmenee, muuttuu makeaksi ja aromaattiseksi ja tanniinien ja pektiinin määrä vähenee merkittävästi. Kuinka kauan jätän kvitteni sadonkorjuun jälkeen? He sanovat, että varhaiset lajikkeet ovat valmiita jalostukseen kahden viikon kuluttua, ja myöhässä hedelmät tarvitsevat enemmän aikaa - vähintään kaksi kuukautta. Ne säilyttävät kvitteni samalla tavalla kuin omenat, kellarissa, sijoittavat ne laatikoihin ja varmistavat, että hedelmät eivät kosketa toisiaan. Jääkaapissa kvitteni saa 2-4 kuukautta 0-4 ° C: n lämpötilassa, jos se asetetaan paperipussiin.

Kotitekoista viiniä varten kaikki tämän hedelmän lajikkeet ovat sopivia, mutta japanilainen kvitteni on erityisen maukasta ja tuoksua, jota usein käytetään resepteissä.

Ancient viini resepti

Mitä kauemmin viini on, sen voimakkuus on suurempiKvitteni puhdistettiin siemenistä ja väliseinät, hierotaan karkea raastin, levitä emali keittoastian, päälle sijoitetaan ikeen saatetaan kiehuvaksi ja haudutetaan 15 minuuttia. Sitten kvitteni kaadetaan kiehuvaan veteen ja jätetään lämpimään paikkaan neljä päivää. 3 kg: n kvittenissä käytetään tavallisesti 4½ litraa vettä.

Saatu mäski suodatetaan ja siihen lisätään 1⅓ kg sokeria, 5 grammaa viini hiiva, kuori ja mehu 3 sitruunat keskikokoinen ja annetaan käydä. Käymisprosessi katsotaan täydelliseksi, kun kuplat eivät enää muodostu pintaan, nesteestä tulee kevyempi ja pohjaan tulee sedimentti. Yleensä kestää kolme päivää. Sitten neste suodatetaan huolellisesti liinavaatteen läpi, kaadetaan astioihin, ne tukkeutuvat hyvin ja jätetään kuusi kuukautta. Sitten viini pullotetaan, suljetaan tulpat ja annetaan kypsyä vielä 2-3 kuukautta viileässä huoneessa. Kuitenkin jotkut kotiäidit välittömästi kaadetaan viiniä pulloihin ja laittaa ne pimeiseen paikkaan pysyvälle varastoinnille. Mitä kauemmin viini on, sen voimakkuus on suurempi.

Resepti viiniä varten herkkusuille

Jos valmistat viiniä happamamman japanilaisen kvitteniin, on parempi laimentaa mehu veteen tai omenamehuunKypsä kvitteni puhdistetaan siemenistä ja väliseinistä, koska ne sisältävät pektiiniä, jolla on hyytelöimisominaisuuksia. Pektiini on hyvä tehdä hyytelöä ja marmeladia, mutta ei viiniä. Sitten sitruunaruoho siirretään juicerille, sokeri ja viinifermentti, esimerkiksi viinihiiva, lisätään mehuun. Yleensä 10 kg hedelmiä tarpeeksi 1 kg sokeria, makea kuin kypsä kvittenit itse ja hapatusta voi ottaa 3-5 g Jos ruoanlaittoviiniin enemmän hapan Japanin kvitteni mehu on parempi laimentaa vedellä tai omenamehua, omenat pitäisi olla vain heikko aromi, että viini oli täysin samaa kvitteniä eikä omenaa. Mehu kaadetaan astiaan (purkki tai tynnyri), se suljettiin tiiviisti ja sen annettiin seistä kuusi kuukautta ja kaadettiin sitten lasipulloihin. Pullot upotetaan tunnin ajan kuumassa vedessä (mutta ei kiehuvaan veteen) ja puhdistetaan sitten pimeässä viileässä paikassa kuuden kuukauden ajan. Tämä menetelmä on pitkä, mutta tulos on sen arvoista - vuodessa nautit herkullisen viinin tuoksuherkillä.

Yksinkertainen resepti viiniä kvitteni

Kuva: homelife. Aromaattinen, makea, terveellinen kvitteni viini juodaan, kun ruoansulatus, anemia, sydänsairaus ja astma häiriintyvät.Hedelmät leikataan 4 osaan, kuoritetaan ja kuoritaan. Kaada vettä ja keitä ruoanlaittoon kunnes pehmeä. Kvitteni hierotaan seulan läpi tai vatkattu tehosekoitin, ja sitten kaadetaan astiaan sokeri ja käydä - 10 kg kohti hedelmiä ottaen 0,5 kg sokeria ja 125 g viinin hiivaa. Massa laimennetaan vedellä, joka on keitetty kvitteni, kunnes paksu neste mäski, fermentoituminen muutaman päivän, suodatetaan ja pullotetaan.

Resepti kuohuviiniä kvitteniä varten

Kuva: flickr. Viiniä kvinnesta rauhoittaa ja herättää mielialaa, mikä ei ole yllättävää, koska se on erittäin maukastaSuuri allas tai emaloitu tynnyriin lisätään vettä ämpäri 1⅓ kg sokeria siirapin ja kiehua, poistetaan vaahto jaksoittain kunnes on hieman vähemmän kuin yksi ämpäri siirappia. Siirappi jäähdytetään ja kaadetaan puiseen astiaan - mieluiten tammitynnyriin. Kypsä kvitteni (8-10) kappaletta leikattuna ja lisätään siirappiin yhdessä 35 g paksun viinihiivan kanssa ja 350 gramman vodkaa. Seosta sekoitetaan ja jätetään viikon ajan huoneenlämpötilassa ja siirretään sitten pimeään viileään paikkaan ja jätetään vaeltamaan vielä kaksi viikkoa. Viini suodatetaan hyvin kankaan läpi ja pullotetaan, jolloin molemmissa on kaksi rusinoita. Pullot on huolehdittava. Säilytä ne sivuilta viileässä ja pimeässä paikassa vähintään 3 kuukautta.

Saat drinkin, jota et voi ostaa missään myymälässä. Tuoksuva, makea, terveellinen kvitteni viini juodaan, kun rikkoo ruoansulatusta, anemiaa, sydänsairautta ja astmaa. Tämä viini rauhoittaa ja herättää mielialaa, mikä ei ole yllättävää, koska se on erittäin maukasta. Vieraat arvostavat epätavallista juomaa, jonka jälkimaku aiheuttaa kesän, auringon ja lämmön nostalgiaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − = 38