Juusto kerma keitto

Juusto kerma keitto

Erittäin maukas ja runsas keitto

vaihe 1
1. Kuori perunat ja leikkaa ne kuutioiksi. Kiehauta vettä ja liuotetaan sulatettu juusto siihen, levitä se lusikalla ja sekoita kunnes se katoaa kokonaan. Juusto liemi saa kiehua ja laittaa silputtuja perunoita. Kypsennä vähän lämpöä, kunnes perunat ovat valmiita. Suola maistelemaan.

2. Samaan aikaan kuori porkkanoita ja arinaa suurella raastimella. Kuori sipuli ja hienosäätö. Paistinpannussa kuumennetaan kasviöljy ja laita ensin sipuli. Passerovat se avoimuuteen ja lisää sitten raastettuja porkkanoita. Paista kaikki kunnes kullanruskea. Paistettua vihannessa olevaa paistinpannua kaada soijakastike, kiehauta ja jätä vielä 3 minuuttia.

3. Lisää keitto porkkanoilla ja sipulilla ja keitä vähän. Sitten sekoitetaan sekoittimella ja tuo se takaisin kiehumaan.

4. Leikkaa valkoista leipää kuutioiksi ja paista ne esikuumennetulla kasviöljyllä krutonien valmistamiseksi. Laita krutonit erilliseen levyyn ja tarjoile sitä illalliselle. Halutessasi koristele valmistettu keitto hienonnettuihin yrtteihin.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (6 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: