Solyanka-peruna hapankaalin kanssa | instagramforpcfreedownload.com

Solyanka-peruna hapankaalin kanssa

Solyanka-peruna hapankaalin kanssa

Isoäidin resepti !!!
Erittäin maukas ja mielenkiintoinen.

vaihe 1
1. Kuori perunat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Kuori sipuli ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Pepper pestään, ydin poistetaan ja leikataan pieniksi kuutioiksi. Valkosipuli hienonnettuna. Leikkaa kaali niin, että ei ole paljon vettä. Huuhtele liha ja leikkaa pienet palat.
2. Aluksi paista kevyesti liha, lisää suola ja laita se kattilaan. Sitten paista sipulit pippurilla, suolalla ja levitä tasaisesti lihaan. Seuraavaksi paista kaali, niin että se ei ole kuivaa - tätä varten lisää paistamalla 100 ml. lämmin tai lämmin vesi. Pane myös sipuli sipulissa. Paista sitten perunat valkosipulilla ja lähetä se pannulle. Kaikkien ainesosien on oltava huonolaatuisia, jotta ne eivät kiehuisi sammutuksen aikana.
3. Laita allikkoon (ainekset eivät sekoitu), lisää lämmintä vettä niin, että vain kattoi perunat, lisää suola, pippuri, mausteet ja lisää sammuttaa kansi 8-10 min.
4. Sekoita sitten kaikki ja keitä 5 minuuttia. Valmistuksen jälkeen annostele se 10 minuuttia. ja sitä voidaan tarjota.
1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (10 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 89 = 90

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: