Bruschetta til snacks: forskellige smagsoplevelser

Bruschetta til snacks: forskellige smagsoplevelser

Bruschetta bar: ti usædvanlige kombinationer til enhver smag

Bruschetta er en uvurderlig opfindelse af italienske kokke. Når du vil have noget lækkert, men absolut intet ønske om at stå ved komfuret, vil denne enkle måde snack løse dilemmaet. Lad os fantasere om den blandede bruschetta med originale fyldstoffer.

Tomater med basilikum

Bruschetta med tomater og basilikum

Opskriften på bruschetta med tomater er en klassiker af genren. Vi skære baguetten i lange skiver, drys med olivenolie og brun den i 8-10 minutter i ovnen ved 180 ° C. Hæld tomater tomt og bland dem med hvidløg, sukkerpulver, salt og friskmalet peber. Til de klar sprøde brødstykker sætter vi en blanding af tomater og drys det med basilikum. Stænk bruschetterne med den resterende olivenolie og tjen straks. Som fyldning kan du også bruge tørrede tomater og fetu, du får en meget pikant kombination.

Krydret aubergine

Stænk bruschetter med olivenolie og citronsaft, inden huset serveres, og hjemmet vil ikke stå

Det mest korrekte brød til bruschetta er en duftende porøs ciabatta. For at give hende en pikante note, tørrer vi de ovn-tørrede skiver hvidløg. Vi skar 2-3 aubergine krus, steg i olie og læg dem på et papirhåndklæde. Når overskydende fedt absorberes, sætter vi dem på ciabatta, suppleret med terninger af friske tomater og marjoram. Stænk bruschetterne med olivenolie og citronsaft, inden huset serveres, og hjemmet vil ikke stå.

Usædvanlige kartofler

Foto: Pinterest. Usædvanlig bruschetta

Originale sandwich-bruschetta opnås med en fyldning af søde kartofler. Kog 2 medium knolde af søde kartofler, og vi gnider med en blender med tilsætning af 2 el. l. olivenolie, salt, sort peber og rosmarin til smag. Vi brænder de skrå skiver på baguette på en tør stegepande, smør hvidløg på den og smør den søde kartoffelpuré. Fremragende suppler denne bruschetta caramelized løg og friske urter. Denne usædvanlige snack vil helt sikkert intrigere dine kære.

Duet af figner og ost

Sådan bruschetta vil forbløffe selv sofistikerede gourmeter

Friske figner parret med mørk ricotta er en overraskende udsøgt kombination. Som sædvanlig tør du skiverne af fuldkornsbrød i ovnen eller brødristeren. Ryst med en blender 150 gram ricotta med saft af en halv citron og 1 el. l. flydende honning til en glat pasta. Smør det med brød og smukt sæt lange tynde skiver af figner. Drys dem med knuste pistacienødder, citronskind og drys med balsamisovs. Bær cranberries eller tranebær vil give vores bruschetta originale syre noter. Sådan bruschetta vil forbløffe selv de sofistikerede gourmeter.

Kylling skjule og søge

Tilsæt en frisk rukolu til denne opskrift, og dine gæster bliver bedt om at gentage denne ret

Hvis du vil, kan du lave en skål fra bruschetta, som erstatter en fuld middag. Vi slår 2 courgetter, 4 stilke selleri, 8-10 champignon, sød peber, 100 g konserverede bønner. Skær fint 400 gram kogt kyllingfilet, kombiner det med grøntsager, suppleret med olivenolie, krydderurie, salt og peber efter smag. Bag denne blanding i 20 minutter i folie ved 180 ° C. I løbet af denne tid har vi lige tørret brødskiverne i en stegepande. Til sidst vil de lægge et generøst lag af påfyldningen. Tilsæt denne friske rucola til denne opskrift, og dine gæster bliver bedt om at gentage denne ret!

Laks og hvede

Sådan en usædvanlig bruschetta fortjener et sted på festbordet

Laks er en fremragende ingrediens til lækre bruschetta. Bland saften og limezest, 3 spsk. l. olivenolie, en knivspids salt, rød peber og sukker. Skær i små terninger 200 gram saltet laksfilet og marinér i 10 minutter. Skiver af baguette drys med olie og tør i ovnen. Vi spredte dem tynde plader af avocado med skiver laks i en lime marinade. Top spire spirer spiret hvede. Forresten fortjener denne usædvanlige bruschetta et sted på festbordet.

Rejer til ærter

Denne raffinerede kombination vil uden tvivl erobre familie og venner

Dagens menu vil genoplive bruschetta opskriften med rejer. Vi skaler 300 g friske grønne ærter med kogende vand og slog med en blender med 100 g flødeost, 1 spsk. l. citron, et stykke hvidløg og salt. Steg hurtigt 20-30 skrællede rejer i en varm stegepande med smør, hvidløg og citronskal. Vi spredte dem på de tørrede baguette skiver, smurt med pasta fra ærter. Denne raffinerede kombination vil uden tvivl erobre familie og venner.

Olivenflavor

Dekorer bruschetta med rosmarin - den originale snack er klar

Adopteret af italienerne snack bruschetta gør sjældent uden oliven. Det er bedst at lave en pasta fra dem. Vi slog 400 g grønne oliven uden grove med 2 el. l. olivenolie, 2 spsk. l. pinjekerner, 1 spsk. l. citronsaft, salt og peber. Vi tørrede brødens tørrede skiver med hvidløg, fedt med en pasta oliven. Dekorer bruschetta med rosmarin - den originale snack er klar.

Apple fad

Sød bruschetta

Du kan lave bruschetter fra frugt, især når sommeren er uden for vinduet. Vi slog 200 g Dor bluesost med 100 ml fløde. Vi skar et stort æble med tynde skiver og drys med sukker, karameliser i smør med 100 g hasselnødder. Smør de tørrede baguetteskiver med ostepasta og spred æbler og møtrikker. Overraskede elskede vil ikke være grænsen!

Abrikoser i honning

Foto: Pinterest. Bruschetta med abrikos

For de originale bruschetta abrikoser er ret egnede. Vi gnider brødskål med en blanding af 3 spsk. l. vegetabilsk olie og ½ tsk. rosmarin. Vi brænder dem i ovnen til en gylden skorpe og skærer dem diagonalt. Samtidig fjerner vi 300-400 g friske bløde abrikoser fra huden og skæres tyndt i skiver. Toast spredes med ricotta ost, vi spredte abrikos skiver og skrællede valnødder på toppen, vandet med honning. Før en sådan bruschetta kan selv børn ikke stå!

Disse lyse usædvanlige variationer hjælper dig med at oprette en hel bruschetta bar til glæden af ​​hele familien. Og hvis i din samling er proprietære opskrifter, som du er stolt af, fortæl dem om læserne af klubben "Eat Homes!" I kommentarerne.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (10 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

66 − = 63

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: