Enkel kage derhjemme: opskrifter

Dessert uden zatey: Fem opskrifter til enkle og lækre kager

En hjemmelavet kage er et ønske til enhver tid på året. Sandt om sommeren er det usandsynligt, at nogen vil fremtræde langt over søde mesterværker ved varmen i ovnen. Så det er på tide at huske opskrifterne af enkle kager hjemme.

Lille chokolade lykke

Lad kagen slappe af i køleskabet i et par timer, og du kan behandle dine kære

Chokoladekage er en fornøjelse, som ikke giver op med noget slik. Lever det vil ikke være særlig svært, fordi et sæt produkter til denne enkle og lækre kage derhjemme altid er til stede. Bland 250 g mel, 4 spsk. l. kakao, 200 g sukker, 1 tsk. bagepulver og en knivspids salt. Til gengæld indtaste 3 spsk. l. fløde og olivenolie, 280 ml mælk, 2 æg og visp alle ingredienserne med en blander. Hæld dejen i en rund høj form med pergamentpapir og bages ved 180 ° C i en time. I mellemtiden blandes en mixer af 500 sure creme, 200 g sukker, 2 spsk. l. kakao og 2 tsk. vaniljesukker. Klar til at afkøle korken skåret langs de 3 dele, promazyvaem hver fløde og saml kagen. Det kan dekoreres med jordede vafler eller friske bær. Lad kagen slappe af i køleskabet i et par timer, og du kan behandle dine kære.

Honning drømmer om Winnie the Pooh

Det er umuligt at modstå denne honning-møtrik delikatesse

Honeypot har travlt derhjemme - opskriften på en kage er let. Den første ting at smelte på et vandbad er 300 g honning. Samtidig pisk 200 g sukker, 5 æg, 200 g surdecreme og 1 tsk whisk. sodavand. Uden at stoppe omrøring, hæld en tynd dråbe af flydende honning. Så siver vi 500 g mel og blander dejen. Smør den høje runde form med smør, hæld dejen ind i den og sæt den i en forvarmet ovn til 200 ° C i 30-40 minutter. Mens basen bliver bagt, pisk fløde af 400 gram yoghurt og 100 g pulveriseret sukker med en knivspids af vanille. Tør i en stegepande uden olie. 250 g valnødder og mos med en rullestift. Klar kage afkøles, skæres i 3-4 dele, vi dækker med hver fløde og drys med jordnødder. Vi danner kagen, drys de resterende nødder fra alle sider og fjern imprægneret i køleskabet. Det er umuligt at modstå denne honning-møtrik delikatesse.

Fænomenet af en kage fra en stegepande

Denne uhøjtidelige, men velsmagende dessert vil glæde hele familien

Hvis der er en krukke kondenseret mælk på lager, leveres en simpel hjemmelavet kage til dig. I dette tilfælde behøver du ikke engang opvarme ovnen. Vi forbinder 400 g kondenseret mælk, 500 g mel, 1 æg og 1 tsk. sodavand, slaked 1 spsk. l. citronsaft. Vi knæder den bløde dej og ruller ud 8 lag fra den - jo tyndere jo bedre. Varm op en bred gryde uden olie, skiftevis kage i den og bages i kun 2 minutter på hver side. Lad en kage i reserve, det er nyttigt til at dekorere en kage. Mens kagerne køler ned, laver vi vaniljesausen. Vi slog 200 g sukker med æg, 3 spsk. l. mel, 10 gram vaniljesukker og 800 ml mælk. Vedvarende omrøring af denne masse ved lav varme, kog den indtil fuld fortykning. Det er generøst at smøre hver kage med fløde, tilsæt kage fra dem og drys med krummer fra kagenes rester. Fra oven kan du sætte skiver af revet chokolade på et stort rivejern. Denne enkle, men velsmagende dessert vil glæde hele familien.

En skat i sukkersanden

Skær den færdige kage med pæne rhombusser - du vil få søde kager, der er perfekte til en sommertepart i familiekredsen

Fra et kort wienerbrød får du yderst vellykkede enkle, enkle, lækre hjemmelavede kager. Rist 200 g frosset smør på en rist, bland det med 500 g mel, 200 g sukker, 10 g bagepulver og hånd gnid ind i en homogen smul. I en anden beholder pisker 3 æg med 200 gram sukker, tilsættes 500 gram frisk mellemfedt hytteost og ælter en viskøs masse. Smør den rektangulære form til bagning med smør og dæksel med bagepapir. Først lag et jævnt lag af halvdelen af ​​det korte wienerbrød og lidt tampet. Hæld derefter kogeostmasse, fordel den over hele overfladen. Vi lukker det med anden halvdel af shorttail og spredes ud, eller du kan specifikt lave en ujævn top, så påfyldningen kan ses lidt. For dem der kan lide surhed i sandpander, foreslår vi at tilføje endnu et lag citron syltetøj eller konfiture. Vi sender formularen til ovnen ved en temperatur på 180 ° C i 30 minutter. Skær den færdige kage med pæne rhombusser - du får smukke kager, der er perfekte til en sommertepart i familiekredsen.

Citroner på en sky

Stænk med glasur kage - duftende luft kage klar

Citrus kiks - en simpel lækker hjemmelavet kage, som er særlig god i varmen. Vi skyller citronen med kogende vand og skæres i små terninger sammen med huden. Vi bryder 4 æg, vi adskiller proteiner fra æggeblommer. Tilsætning af et knivspids salt til proteinerne, vis dem med en blander i stærke toppe. Æggeblommer er også slået sammen med en blender med 200 g sukker i en let masse. Vi forbinder begge ægbaser, sir her 170 g mel med vanilje på knivens spids og igen visp massen. Hæld den knuste citron i dejen, hæld den i en form med madfolie. Vi sender det til ovnen ved 180 ° C i 30-40 minutter. Åben ikke døren hele tiden, ellers vil dejen afregne. Den færdige kage skal afkøles i 15 minutter, så det let forlader formen. Og vi på dette tidspunkt vil blande glasuret fra saften af ​​1 citron og 100 g pulveriseret sukker. Stænk med glasur kage - duftende luft kiks er klar!

Her er blot et par ideer, hvordan man laver enkle og samtidig win-win desserter fra almindelige produkter. Et krydderi fra mærkebutikken "Edim Homes" vil tilføje lysstyrke til dine retter. Og i din samling er der opskrifter til enkle kager, som du forbereder hele familien til glæde? Fortæl dem om det til læserne af klubben "Eat Homes!". 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − 50 =