Favorit kødboller: 10 opskrifter fra “Eat Homes”

Favorit kødboller: 10 opskrifter fra

Måske kan cutlets sikkert kaldes en af ​​de mest indenlandske og familiens retter! Juicy, lækre, mørke koteletter, duftens aroma, som du stadig føler dig på vej til huset ... Vi har valgt 10 opskrifter til dine yndlingsnitler og inviterer dig til at lave en lækker hjemmelavet middag med os! Bon appetit!

Svinekødstykker med tarball ifølge opskriften af ​​Julia Vysotskaya

Favorit kødboller: 10 opskrifter fra

Julia Vysotskaya indrømmer at hun ikke er en kød-spiser. "Jeg elsker spillet: ptarmigan, vagtel, harer, perlehøns; Jeg elsker, når smagen er mærkelig, lidt sødlig; Jeg foretrækker ost mere end kød. Men svinekød med dragon er en sang, denne kombination er fantastisk. Gør det, kan ikke lide det - behandle nogen, du vil være taknemmelig. "

Kylling koteletter "Azhur"

Favorit kødboller: 10 opskrifter fra

Forfatter Ekaterina, der delte opskriften til disse koteletter på vores hjemmeside, bemærker, at smørret giver en saftig skål! Og at smage disse cutlets ligner kødstykker i Kiev.

Fiskekotelet dampet

Favorit kødboller: 10 opskrifter fra

Forfatteren af ​​opskriften, Catherine indrømmer at hun elsker retter tilberedt til et par, fordi de viser sig at være utroligt saftige og mættede! Prøv, og du laver fiskekoteletter til et par af denne opskrift!

Tyrkiet kødboller med bagt kartofler

Favorit kødboller: 10 opskrifter fra

Til disse kødboller er sød peber forbagt, hvilket giver den tilberedte skål en særlig rig smag. Tak til forfatteren Catherine for at lære en sådan vidunderlig opskrift at kende!

Lentil patties med surkål

Favorit kødboller: 10 opskrifter fra

Du vil blive overrasket, men lentil patties at smag som kød! Ifølge forfatterens opskrift er Marina's koteletter meget sarte. Perfekt kombineret med surkål, rig på vitamin C.

Fiskekoteletter i Balkan stil

Favorit kødboller: 10 opskrifter fra

Denne opskrift producerer lækre og saftige hakkede koteletter. Forfatteren af ​​opskriften Nadezhda bemærker, at enhver ikke-benet fisk er egnet til sådanne koteletter. Breaded med Nadezhda med italienske urter og hørfrø, som giver en speciel smag og elegant udseende til fadet. Bon appetit!

Kylling koteletter "Gremolata"

Favorit kødboller: 10 opskrifter fra

Gremolata er en aromatisk krydderier bestående af citronskal, hvidløg og persille. Prøv at lave mad med denne opskrift! Vi advarer straks, at gæsterne kan søge om et tilsætningsstof! Tak til forfatteren Catherine for at kende opskriften.

Hjemmelavede koteletter af lam ifølge opskriften af ​​Julia Vysotskaya

Favorit kødboller: 10 opskrifter fra

Opskriften på cutlets fra Julia Vysotskaya er meget interessant! I hakket soltørrede tomater og frisk fra toppen. Den klare fyldning er god til at holde et par timer i køleskabet, men det vigtigste er, at det skal være homogent - den samlede smagsammensætning skal vise sig.

Fiskekoteletter "Kastanjer"

Favorit kødboller: 10 opskrifter fra

Victoria foreslår at tilberede fiskekoteletter, som er sikker på at huske børnene: "Desværre spiser alle børn ikke fisk. Men vi ved alle, at dette produkt er meget nyttigt og yderst nødvendigt for både voksne og børn. Derfor går mange forældre til alle slags tricks for at fodre deres børn med fisk. Skålen, som jeg foreslår at forberede til dig, er attraktiv både eksternt og smagfuldt. Det vil blive nydt og værdsat af alle medlemmer af din familie. " Prøv det, og vi er sikre på, at du ikke vil fortryde det!

Koteletter med rosmarin

Favorit kødboller: 10 opskrifter fra

Cutlets kan laves til fremtidig brug! Så for eksempel kommer vores forfatter Irina: nogle af de færdige koteletter kan fryses, og på det rigtige tidspunkt til at lave en lækker frokost! Prøv duftende patties med rosmarin - hjemmelavet vil blive tilfreds!

Flere opskrifter med detaljerede trin-for-trin instruktioner og fotos kan findes i afsnittet "Opskrifter". Og en behagelig appetit til dig!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

11 − 5 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: