Meget enkle, hurtige og lækre tærter opskrifter har travlt | instagramforpcfreedownload.com

Meget enkle, hurtige og lækre tærter opskrifter har travlt

Meget enkle, hurtige og lækre tærter opskrifter har travlt

Hurtig bagning: syv hurtig-pie opskrifter

Ønsker du at glæde din familie med lækre enkle og hurtige tærter? Der er ikke noget lettere. Du skal bruge dine yndlingsprodukter fra køleskabet, 30 minutters fritid og vores ekspresopskrifter.

Country Chic

Denne enkle crusty pie bliver spist hjem hurtigere end du kogte den

Har alle ideerne til frokostmenuen været opbrugt? Bag en simpel og velsmagende tærte, som i England hedder en hyrde. Kog 5-6 kartofler i saltvand, mash med tolstooth og bland med 2 spsk. l. cremefløde, æggeblomme og 130 ml fløde. Samtidig passerer vi pæren med gulerødderne, vi spredes til dem 800 gram fårehakket og steges til guld. Tilsæt 130 g grønne ærter, salt og krydderier efter smag. Fyld støbeformen til bagning med hakket kød, dæksel med kartoffeldej, drys med paprika og sæt i ovnen ved 200 ° C i 15 minutter. Denne enkle crusty pie bliver spist hjem hurtigere end du kogte den.

Feathered improvisation

En hjertelig og lækker middag til hele familien

En meget hurtig tærte med kylling, svampe og ost er kogt i to tæller. Kun for ham har vi brug for et færdiglavet puddebrød. Stek 2-3 hakkede løg til klarhed, tilsæt 500 g kyllingefilet med halm, 200 g mediumhakket svampe, salt og krydderier efter smag. Mens kyllingen kommer, pisk i skålen 3 æg, 200 ml fløde og 300 g revet ost. Salt og peber blandingen efter smag, hæld ud 50 gram grønne løg og dild. Vi sætter den færdige dej i en skimmel til bagning og tager fat i siderne. Vi lægger kødfyldningen ud, hæld ost dressing og drej kanterne. Vi bage en kage i 20 minutter ved 220 ° C - en hjertelig og lækker middag til hele familien er klar.

Svampe i camouflage

Ring til hjemmet til bordet behøver ikke - det vil gøre for dig en forførende svampesmag af cirkel

Du vil sikkert have en pakke kefir i køleskabet. Med ham kan du nemt forberede en hurtig pie. Til fyldning tager vi mushroom eller andre svampe. Steg i en smørpære, 1 lille revet gulerod med 300 g hakket champignon, salt og krydderier. I mellemtiden, vis 2 æg med et glas kefir, 1½ glas mel, ½ tsk. sodavand og en knivspids salt. Hvis det ønskes, kan du tilføje 200 ml creme eller majones til tætheden. Hæld halvdelen af ​​dejen, læg fyldningen ud, luk den anden halvdel af dejen og sæt i ovnen i 20 minutter ved 200 ° C. Ring til hjemmet til bordet behøver ikke - det vil gøre for dig en forførende svampesmag af cirkel.

Kål hjerte

Meget enkle, hurtige og lækre tærter opskrifter har travlt

Det er meget nemt og hurtigt at lave en tærte med kål og æg. Lad os blande med en blanderdej fra 300 ml kefir, 250 g mel, 2 æg, ½ tsk. sodavand og ½ tsk. salt. Vi brænder 600 g kål i en stegepande, fyld den med 4-5 piskede æg og bring det til beredskab. Til sidst sættes frisk dill og persille til smag. Til smagen tilsættes en knivspids muskatnød eller spidskommen. Smør form til bagning med olie, drys med en mango og fyld den med en dej til en tredjedel. Vi fordeler påfyldningen og fylder den med den resterende test. Smør kagen med æggeblomme, drys med sesamfrø og bages i 20 minutter ved 180 ° C. Det er godt lige fra ovnen og i afkølet form.

En lys banan

Sæt dejen tørrede frugter, kandiserede frugter eller nødder - før sådan en vildfarelse, især står ingen

En hurtig øm tærte med bananer er en gave til de mest utålmodige. Vi ælter med en gaffel 3 bananer og blandes med 80 g smør, 250 g sukker og 3 æg. Den vigtigste hemmelighed i denne opskrift, såvel som enhver hjemmebagning, er en kvalitet, helt naturlig, frisk olie. Så tilføj til bananmassen 380 g mel, ½ tsk. bagepulver, 100 ml mælk og slået sammen med en blander. Vi hæld det i smurt form og sæt i ovnen ved 200 ° C i 20 minutter. Sæt dejen tørrede frugter, kandiserede frugter eller nødder - før en sådan vildfarelse, især ingen vil stå.

Æbler i skyerne

En hurtig simpel æbletærte er perfekt til en familie tefest på en søndag eftermiddag

Den hurtigste og nemmeste opskrift på æbletærte vil gerne have elskere af hjemmelavet bagning med frugt. Bland i en skål 1½ kopper mel, ½ kop sukker, 1 tsk. kanel og ½ tsk. bagepulver. Sæt separat 2 æg med ½ kop olivenolie og hæld i en tør blanding. Smør den runde form til bagning med smør, læg i en spiral lobules 4-5 æbler og fyld dem forsigtigt med en dej. Vi sætter kagen i en forvarmet op til 180 ° C ovnen i 25 minutter, og stænk det med sukkerpulver, før det serveres. En hurtig simpel æbletærte, der udstråler en forførende aroma, er perfekt til en familie tefest på en søndag eftermiddag.

Bær til sjælen

Med en sådan dessert bliver munter venlige sammenkomster endnu mere indlysende

Pludselig kom venner ind, og de havde intet at behandle dem med? En bær tærte om en halv time vil gemme situationen. Vi gnider 100 g margarine med 4 spsk. l. sukker, kør 2 æg, ½ tsk. citronsyre og sodavand. Sigt 1½ kopper mel og knæ en elastisk dej. Til påfyldningen forbinder vi 400 g frugtfri bær med sukker til smag. Du kan tage papirstop eller marmelade - dette vil kun fremskynde processen. Tøm dejen i en bageplade, der gør siderne. Vi distribuerer bærfyldningen, og fra resterne af testen laver vi et gitter. Det forbliver at bage kagen i ovnen i 20 minutter ved 220 ° C. Med en sådan dessert bliver munter venlige sammenkomster endnu mere indlysende.

Hurtige og enkle tærter - stav-zashalochka til alle lejligheder. Hvis gæsterne allerede er på døren, så hjælper du med forberedelsen af ​​en simpel og velsmagende tærte, får du en dej til tærter "Eat Homes". Vælg en påfyldning til din smag: bær, frugt, grøntsager - eller for eksempel lave en lækker tærte med kød, kylling eller fisk. Dine gæster vil helt sikkert bede om kosttilskud! Kog med glæde! Og i din arsenal er der lignende opskrifter i travlt? Del ideer til hurtig bagning, som oftest vises på bordet.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (9 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: