Russiske traditioner: Vi forbereder vores yndlingsretter med fisk

Russiske traditioner: Vi forbereder vores yndlingsretter med fisk

I århundreder har fisken et hæderligt sted på vores bord. I de gamle dage, uden et luksuriøst måltid med hendes deltagelse, var der ikke en enkelt familie fest. Denne tradition er ikke blevet glemt hidtil. Men i hverdagens menu kan intet erstatte velsmagende og så sunde fiskeretter. I dag besluttede vi os for at forberede de anerkendte hits sammen med varemærket "Maguro".

Radiant solfisk

Russiske traditioner: Vi forbereder vores yndlingsretter med fisk

Rybnik kaldte bevidst besøgskortet af russisk køkken. Traditionelt er denne tærte lavet af hvid fisk. Torsken "Maguro" er optimal til påfyldning, fordi den ikke har små huler. Og vigtigst af alt, absorberer saftigt mundkød aromaer og smag, hvilket giver bagen en unik smag.

Fortynd i 200 ml varm mælk 2 el. l. sukker og 2 tsk. tør gær, lad i varmen i 10-15 minutter. Sigt bakken med 500 g mel, lav en rille, hæld i mælk med gær, 100 ml smeltet smør og slået æg. Vi knæder den bløde elastiske dej og lad den vokse i en halv time.

Skær nu 400 g filet torsk "Maguro" lange strimler. Steg i en stegepande med vegetabilsk olie 3 medium knuste pærer indtil gylden. Rul dejen ovalt lag ud. Vi laver en pude fra den stegte løg i midten og sætter fisken på toppen. Samtidig skal frafyldningen til dejenes kanter være mindst 10-12 cm. Vi laver parallelle snit i bredden på 2-3 cm på testen, og vi sætter fyldet sammen med strimler på tværs. Du kan også skære skaler fra en test. Som følge heraf skal fiskens bagagerum vise sig. Et par stykker dej bagfra giver fri, vi giver dem formen af ​​halen.

Smør kagen med æggeblomme og send den på en bageplade i ovnen ved 200 ° C i en halv time. Smør fiskfisken med smør og dække med et rent håndklæde. En subtil, forførende duft, som en magnet, vil trække hele familien ind i køkkenet.

Sid på stumpen, spis patty

Russiske traditioner: Vi forbereder vores yndlingsretter med fisk

Tærter i Rusland spiste med stor glæde. Disse fiskekager i dag nyder stadig universel kærlighed. Det er bedst at vælge dem fedtfattige sorter af hvid fisk, som tilapia fra "Maguro". Den bløde filet af denne fisk føles behagelig i hjemmelavede kager og er organisk kombineret med korn, kogt æg, løg og friske urter.

Bland gærdejen, som i den foregående opskrift. For ham har vi brug for 150 ml varm mælk eller almindeligt vand, 1 spsk. l. sukker, en pakke tør gær, 350 g mel, 1 el. l. smør og en knivspids salt. Efter at klemme dejen med dine hænder, lad resten stå i varmen, indtil den øges i volumen.

På dette tidspunkt er 150 g rund ris kogt halv-klar i saltet vand. I en separat beholder koges 800 g tilapiafilet "Maguro", der tilsættes til vandjuice af halv citron og 3-4 dråber. Afkølet fisk demonteres i fibre, blandet med ris, krydret med creme fraiche, salt og krydderier efter smag. Hakkede friske persille eller grønne løg er også velkomne her.

Fra dejen rulle rundt runde kager på palmen, læg ud på hver 1-2 st. l. fyldninger, danner vi både, der efterlader et hul i midten. Vi sætter hver inde i et stykke smør og bages i 30-35 minutter i ovnen ved 200 ° C. Tilsæt den kogte pirozhki med grønne løg. Skønheden i tærter er, at de er gode både varme og kolde.

En buket mimosa i svære frost

Russiske traditioner: Vi forbereder vores yndlingsretter med fisk

I en galakse af lagdelte salater har "Mimosa" et særligt sted. Det er ikke tilfældigt, at denne elegante, rige salat ofte koges til os på ferie. Vi foreslår at afvige fra canons og i stedet for dåse saury eller pink laks for at tage torskeleverne "Maguro". Dette helt naturlige produkt er lavet i Island fra frisk fisk lige efter fangsten. Samtidig tilføjes ikke engang olie til dåser, da torskeleverne producerer naturlig fedt i produktionsprocessen. Delikat og behageligt for smagen, det er ikke bittert. Og dette er et sikkert tegn på et overlegen produkt.

Vi koger 2-3 mellemstore kartofler, en stor gulerod og 4 hårdkogte æg. Vi rydder alle ingredienserne og maler dem individuelt. Sørg for at dele de kogte æggeblommer og proteiner. Skar fint 5-6 fjer grønne løg og sov i en bred skål. Tør forsigtigt 120 gram torskeleverkaviar "Maguro" med en gaffel, og fordel det jævnt over løgene. Næste, alternative kartofler, gulerødder og proteiner i enhver rækkefølge. Drys salat med æggeblommer. Glem ikke at salt og dække med majones hvert lag.

Interessante krydrede noter vil tilføje til denne salatmarinerede agurker, og en let behagelig sourness er et grønt æble. For en spektakulær præsentation på festbordet kan du samle "Mimosa" i bred gennemsigtig kremankah.

Zavylnoye med et kongeligt omfang

Russiske traditioner: Vi forbereder vores yndlingsretter med fisk

Jellied fisk - en af ​​de vigtigste stamgæster i nytårsbordet. Og da sagen er speciel, er det bedst at forberede det fra rød fisk. Chilenske laks "Maguro" er ideel. Denne fisk er højt værdsat af gourmeter rundt om i verden for deres unikke, flerfasetterede smag. I den jellied kongelige åbner den i al sin herlighed til den mindste nuance og giver hele skålen en ubeskrivelig smag.

Fyld i en lille gryde med 3 steaks laks "Maguro" 2 liter koldt vand, koge. Vi laver laurbærbladet, 3-4 ærter af sød peber og koge på lav varme i 30 minutter. Vi fjerner fisk, afkøles, fjerner skræl, demonteres i små stykker. Broth filtrere gennem gasbind flere gange - det skal være krystalklar. Vi måler ca. 200 ml bouillon, vi spredes en pose gelatine i den, hæld den tilbage i gryden og bland godt.

I bunden af ​​glasformen til geléet dækker vi 200 g grønne ærter, laver skiver laks. Vi hælder næsten hele bouillon og lader det fryse lidt. Jævnt sat på overfladen et par cirkler af kogte gulerødder og oliven uden pits, hæld den resterende bouillon, vi afkøler indtil helt hærdet. Til et spektakulært foder kan du hælde fyldstoffet over silikoneforme, hvorefter du forsigtigt ekstraherer og pænt serverer på plader med dildkreds og citroncirkler. Så vil hver gæst modtage en personlig del af raffinerede geléer.

Øre under regnbuen

Russiske traditioner: Vi forbereder vores yndlingsretter med fisk

Uden traditionelle ører ville bedømmelsen af ​​yndlingsretter af russisk køkken være ufuldstændig. Vi tilbyder at forberede en interessant variation med regnbueørred "Maguro". Små slagtekroppe med et hoved uddybet af alle reglerne - det er præcis det, du har brug for for ører. Desuden er ørred rig på nyttige fedtsyrer, hvilket gør bouillon så rig og appetitvækkende.

Fyld en stor gryde 3-4 ørredørred med 3 liter vand, læg krydderierne til fisk og kog på lav varme i en halv time. Vi skærer nu grøntsagerne: en stor løg og rød sød peber - skiver og 4 kartofler - bestik. Vi gnider på en stor rive 2 mellemstore gulerødder. Passer i en stegepande med vegetabilsk olie, alle grøntsager, undtagen kartofler, indtil gyldenbrun. Tilsæt 3 el. l. tomatpasta, simer på lav varme i 5 minutter.

Vi fjerner fisken fra panden, køler den og adskilles i stykker. Vi lægger kartofler i bouillon, og når det blødgøres, introducerer vi vegetabilsk stege i tomatsauce. Return den knustede ørred til panden. Tilsæt til citronsaft, humle-suneli, salt og en knivsukker. Vi holder suppen på ilden under låget i 5 minutter, vi insisterer endnu en halv time på kølepladen. For at tjene, dekorere skåle med ørred fra ørred med korianderblad og bær af barbær.

Traditionelle russiske fiskeretter er altid forberedt med en særlig følelse. Takket være "Maguro" vil resultaterne overskride alle dine forventninger, fordi disse er naturlige produkter af uovertruffen kvalitet, hvorved de mest harmoniske smagskombinationer fødes. Det er ikke nødvendigt at vente på en passende lejlighed. Du kan forkæle dine kære med kulinariske hits bare sådan.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (8 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: