Teknologi for livet: Hvad er planetarisk blanding

Teknologi for livet: Hvad er planetarisk blanding

En moderne husmor uden husholdningsapparater i køkkenet - ligesom uden hænder. Alle former for blandere og kombinationer er særligt uundværlige, når det gælder hjembagning. Men i dag opstod der husholdningsapparater af en ny generation, der radikalt adskiller sig fra det og bringer forberedelsen af ​​bagning til et nyt niveau. Dette er en KENWOOD køkkenmaskine med dyser til planetarisk blanding.

Rumstyrker til at hjælpe

Teknologi for livet: Hvad er planetarisk blanding

Hvad er planetarisk blanding og hvor kommer dette "kosmiske" navn fra? Astronomiets skolekursus hjælper med at besvare dette spørgsmål. Husk hvordan solsystemet fungerer. Alle planeterne i det drejer rundt om deres egen akse og bevæger sig samtidig i kredsløb omkring solen. Det samme princip er baseret på planetblandingen af ​​KENWOOD-køkkenmaskinen. Dysen, der er monteret i en speciel stikkontakt, roterer rundt om aksen og beskriver samtidig omkredsen inde i skålen med ingredienserne.

Planetary mixing har en række ubestridelige fordele i forhold til konventionelle. Da det sker i automatisk tilstand, behøver du ikke at holde enheden eller overvåge processen. Men vigtigst - roterende på en særlig måde, en dyse opfanger blanding af ingredienser fra bunden og vægge af skålen, hvorved der tilvejebringes en perfekt blanding. At opnå sådanne imponerende resultater med en håndblander er umuligt.

Sættet med køkkenmaskinen KENWOOD indeholder dyser til planetarisk blanding. Universal K-formet dyse er designet til ideel pandekage, kiks, gær, sand og custard smør. Dysekrogen knækker en blød, elastisk og holdbar dej. Det er uundværligt til fremstilling af dumplings, dumplings, pasta, hjemmelavet brød og andre bagværk. En elastisk metalkugle i form af en kugle puster pragtfuldt op vægtløse og utroligt vedvarende cremer af fløde og æggehvider. Dette er en ekstremt vigtig ejendom. Når alt kommer til alt, skal proteiner i mange opskrifter piskes i en retning, ellers vil de falde af efter et stykke tid.

Til hoveddyserne kan du desuden købe to dyser til planetarisk blanding. Dyse til bløde blandinger glider langs kanterne af skålen, indsamler siderne og bunden af ​​alle ingredienserne til den sidste dråbe, og falder smukt glat cremer. En unik dyse til luftning slår delikat den mest delikate mousse og soufflé. Mætte dem med ilt, det giver os mulighed for at opnå en frodig og stærk konsistens.

Hytteost fra barndommen

Teknologi for livet: Hvad er planetarisk blanding

Nu foreslår vi at teste dyserne til planetarisk blanding i aktion. Med køkkenassistenten KENWOOD kan mundvandende cheesecakes bages hurtigere end du tror.

Vi tilslutter i en skål 500 g mel, 0,5 tsk. gær, 250 ml mælk, 6 spsk. l. vegetabilsk olie, 2 spsk. l. sukker, æg og en knivspids salt. Vi begynder at ælte dejen. Hvis du gør det manuelt, vil det tage mindst 15 minutter. Dysekrogen forkortes denne gang til 5 minutter. Desuden behøver æltning dej heller ikke. Dæk det med et håndklæde og sæt varme i en halv time lige i skålen.

Mens dejen vokser, fylder vi den. Vi gnider 500 g hytteost med æggeblomme og 100 g sukker. Hurtig og ubesværet vil den K-formede blandedyse håndtere den. Til saftighed, tilsæt 2 el. l. cremefløde og for en delikat aroma - en knivspids af vanille og citronskal. Hvis det ønskes, kan du lægge lidt rosiner. Klar fyldninger sendes til frysning i køleskabet.

Det er på tide at vende tilbage til testen. Vi deler det i 5-6 dele, vi ruller ud tykke kager og bunden af ​​vinglasene gør cirkulære indrykninger i midten. Fyld dem med ostemassefyldning, fedt med æggeblomme og læg det på et bagplader med pergamentpapir. Vi bage ostekagen i 25 minutter i ovnen ved 180 ° C. Sådan en behandling selv i afkølet form er en ægte delikatesse.

Æbler på en sød fjer seng

Teknologi for livet: Hvad er planetarisk blanding

Charlotte er den mest lækre air pie fra en kiksdej. Husk: jo bedre er det at ryste, desto mere storslået og velsmagende bliver det bagt.

Vi deler 5 æg i egern og æggeblommer. Æggeblommer er malet med 100 g sukker i en tyk lysmasse. Pisk pisken i stærke snehvide toppe og hæld 100 gram sukker gradvist. Disse opgaver vil blive spillet ved at spille en KENWOOD køkken maskine med en visp til piskning. På grund af korollaens sfæriske form og omhyggelige design er massen dybt mættet med ilt. Som et resultat opnås proteintoppe ved hjælp af luft og stabile. Vi kombinerer æggeblommer og proteiner, hæld 170 g mel, mens vi fortsætter med at slå. K-formet dyse samler omhyggeligt alle ingredienserne fra væggene og knæer silkeagtig dej.

I den klassiske opskrift på æbler anvendes æbler. Sukkerkiks er bedst egnet til solide sorter med surhed. Skær 1 kg æbler kuber, drys med citronsaft, drys med sukker og kanel. For at gøre dette kan du bruge en dyse dyse til KENWOOD køkkenmaskinen. Selvom hun ikke henviser til de vedhæftede filer til en planetarisk blanding, men ikke fortælle dig om det er simpelthen umuligt, fordi med dens hjælp kan vi Hak frugten smukt og helt lige i et par sekunder. Formen til bagning smøres med olie, drysses med en mango og fyldes med halvdelen af ​​dejen. Spred derefter æblerne og luk anden halvdel af testen. Sæt formen i ovnen ved 180 ° C i 45 minutter. Golden charlotte med vidunderlig æble aroma er en vidunderlig lejlighed til familie te drikker.

Chokolade drømmer i virkeligheden

Teknologi for livet: Hvad er planetarisk blanding

Chokoladekage er en glæde for ethvert sødemiddel. Denne dessert kan fremstilles af almindelige produkter, som altid er til rådighed. Og med hjælp fra køkkenmaskinen KENWOOD bliver det utroligt raffineret.

Vi tilslutter i en skål 100 g blødgjort smør og 150 g smeltet mørk chokolade, vis dem til en frodig masse. Med en dyse til bløde blandinger bliver den straks øm og luftig. Vi fortsætter med at slå, vi introducerer i chokolade smør 2 æg. Derefter sigtes 170 g mel med en knivspids salt og 0,5 tsk. bagepulver. Dysen til sigtning og aftørring vil lette melet fra de mindste fremmede partikler og mætte med ilt. Dette er hemmeligheden bag forførende overdådig bagning.

Nu forbinder vi de tørre og flydende baser i koppen på køkkenmaskinen, hæld i 50 ml mælk og ælt dejen. Dysekrogen håndterer dette upåklageligt og sparer dyrebare minutter og kræfter. Du skal halvdelen fylde cap-bakken testen og sendes til ovnen ved 180 ° C i 15-20 minutter.

Og vi på dette tidspunkt bare forberede cremen. Stolpen piskeris 200 ml piskefløde og 100 g pulveriseret sukker, derefter skifte til piskeris vedhæftet fil til bløde blandinger og langsomt blandes med 200 g flødeost. Denne dyse med silikone kanter gør cremen helt glat, og samtidig vil give et fnugget konsistens stabilitet. Vi fylder det med en konfektionspose og dekorere de færdige hætter med snehvide "hætter". Dekorer med friske hindbær, og dine yndlingsvarer vil blive glade.

Muligheden for en KENWOOD køkkenmaskine med dyser til planetarisk blanding er ubegrænset. Med sin hjælp vil du lære at forberede en upåklagelig dej og fantastiske cremer til enhver hjemme bagning. Og selv de mest vilde og delikate desserter vil altid udfolde sig til ære. Igen og igen vil du overraske dine familie og venner med fantastiske delikatesser til enhver smag, som i den bedste konfektureverden.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (4 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: