Vitaminer i Fastgørelse: Ti Nyttige Opskrifter

Vitaminer i Fastgørelse: Ti Nyttige Opskrifter

Vi er fyldt med vitaminer: ti nyttige magert opskrifter

Mad i posten skal være beskeden, men ikke mager. Du kan let nægte kød og mejeriprodukter, men at ignorere post-vitaminer er risikabelt. Hvilke retter til at medtage i menuen for at hjælpe kroppen?

Power heroic

En hjertelig og sund morgenmad

Havregryn plus tørrede frugter - en chokkombination, der er bundet af vitaminerne A, E og hele listen over B-vitaminer. Bland i en kasserolle 1 tsk. kanel, 500 ml vand og 130 g af en blanding af hakkede tørrede abrikoser, svesker og datoer uden pits. Kog dem i kogende vand i 2 minutter, hæld 250 g flager af havregryn og omrør, bring i beredskab. Smad grød med honning, valnødder, du kan tilføje rosiner til smag - og du får en hjertelig og utrolig nyttig morgenmad.

Krøllet snack

Denne sunde snack vil stimulere dig

Den vigtigste kilde til vitaminer i eftergrønsager. I denne forstand ved man ikke en lig broccoli, en mester i lagre af vitaminer C og K. Vi koger 500 gram kålblomstrer i saltvand i 5 minutter. Skær tynde skiver 3 skiver hvidløg, brun i olivenolie, tilsæt 3 ss. l. sojasovs, revet ingefærrot og citronsaft til smag. Vi hælder broccoli med denne dressing og drys med stegte sesamfrø. Denne appetitvækker passer perfekt med energi og godt.

Kig på roten

Sådan en interessant kombination af smag vil behageligt overraske dig

Grøntsagssalater i de faste dage, vi spiser oftest. Medtag selleri i dem, og de bliver endnu mere nyttige. Denne grøntsag er rig på vitaminerne A, B1, B2, E, K og organiske syrer. Vi rensede og skivede den gennemsnitlige selleri rod og 2 søde og sure æbler. Vi forbinder dem i en salatskål, drys med knust hasselnød, fyld med en blanding af 3 spsk. l. citronsaft og 3 tsk. honning. En interessant kombination af smag vil behageligt overraske og med succes diversificere familiemenuen.

Citrus rødbeder

Lækker salat i posten

Salater i posten er særligt gode, hvis de har rødder. Det er rig på vitaminer B1, B5, B6, PP, C og E. For at undgå at miste dem under madlavning, snu roten med folie og bage i ovnen i en time ved 200 ° C. Derefter renser vi rødbeder, skæres i strimler, kombineres med appelsinsorter, tilsæt frisk urter og nødder til smag. Sdabrivaem salat med salt og olivenolie. Tilsæt en pinch cayenne peber, og det vil spille med lyse krydret noter.

Søde perler

Denne lyse salat vil oplade et godt humør og vitaminer

Salater på posten bør fremstilles fra sæsonbestemte grøntsager, for eksempel bulgarsk peber. Det strækker sig med vitaminerne A og C - de vigtigste elementer til stærk immunitet. Vi skærer i strimler 3 sød peber i forskellige farver. Kog i saltvand 200 g grønne bønner. Shinkuem 200 gram rødkål, saltede og knæede hænder. Blander alle ingredienserne, tilsæt greens, olivenolie og salt. Juicy bright peppers er opkrævet af godt humør og vitaminer.

Svampe i haven

Lenten grøntsager gryderet - et lagerhus af vitaminer

Lenten grøntsager gryderet er et lagerhus af vitaminer. Og jo flere forskellige grøntsager i det, desto bedre. Stej løgene med 4 gulerødder indtil gyldenbrun. Spred 4 kartofler i terninger og lad dem simre under låget i 5 minutter. Tilsæt salt med krydderier, 250 g svampe, fortsæt med at simre i 7 minutter. I slutningen introducerer vi 4 knuste tomater og står i brand i yderligere 5 minutter. En kniv af rosmarin vil give raga en fantastisk duft og vil gøre endnu mere appetitvækkende.

Orange humør

Sprøjt suppen med en knivspids muskatmos

Supper i fastende sjældent gør uden gulerødder. Det er berømt for sine magre reserver af caroten, det forbedrer synet og immunforsvaret. Steg i en gryde med olie 1 el. l. revet ingefærrod og løg. Tilsæt 800 g gulerødder med tykke cirkler, 750 ml vegetabilsk bouillon og kog i 30 minutter. Vi hæld 250 ml appelsinsaft i suppen, slå den med en blender, læg salt og en knivspids muskatnød. Hjemmelavet rugbrus her vil være meget praktisk.

Kål på bønner

Lækker og sund magert koteletter

Hvidkål glæder sig over et værdifuldt sæt vitaminer A, C, E, H og U. At knække det var ikke kedeligt, lav vegetabilske koteletter. Sug over 350 gram linser, kog 10 minutter i saltvand og slip med en blender. Vi tilbereder løg-gulerod stegning, kombiner den med 400 g ristet kål, hæld 100 ml vand og gryderet i 15 minutter. Vi blander grøntsager med linser, salt og peber, stege koteletterne. Tilføje dem med kartofler - og vitamin middag er klar.

Uhyggelig græskar

En sådan magert dessert kan være en perfekt påfyldning til en tærte

Græskar kan konkurrere med enhver vegetabilsk ved antallet af nyttige elementer. Ud over vitamin C, E og PP har den et sjældent vitamin T, der er ansvarlig for metabolisme og hæmatopoiesis. Vi skar 400 g græskar skiver, drys med olivenolie og bages i ovnen i 30 minutter ved 180 ° C. Vi giver den en blanding af 3 spsk. l. honning og appelsinskal, drys med kanel og lad den fryse. Af den måde kan denne magre dessert blive en fremragende påfyldning til tæren.

Berry sti

Pastila fra et bærassortiment ikke kun velsmagende, men også nyttigt

Det er ingen hemmelighed, at bær indeholder utroligt mange forskellige vitaminer, selvom de er frosne i lang tid. Og de laver også en dejlig pasta. Vi slår 1 kg af alle vaskede bær med 400 g honning. Hvis det er nødvendigt, fortyndes med vand og kog, indtil der er tyk kartoffelmos. Spred det jævnt på et bageplade med pergamentpapir, lad det fryse, drys med pulveriseret sukker og skæres i strimler. Pastila fra Berry sortiment vil være endnu mere smagfuldt og mere nyttigt.

Glem ikke at behage kroppen med vitaminer hver dag, især i fastende. Vores opskrifter hjælper dig med at lave menuen. Og hvis du har dine egne interessante ideer, kan du dele dem i kommentarerne.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (2 ratings, average: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

26 + = 31

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: